Szybki Bartek 2 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wita,pisze w sprawie innego konta mianowicie KUBA,dostał brat bana z powodem "wstaw screeny na cs-classic.pl" szukał po wszystkich folderach tych ss'ów ale nigdzie ich nie,co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jaki system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 windows 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Już tak robiłem no i jak juz byłem w virtualstore , programes files to nie ma tam nic z cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 To nie wiem. Może masz 2 csy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 no ma nonsteam i steam,ale ja grałem na nonsteam,przeszukałem obydwa ale nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Napisz do -_-, on na pewno będzie wiedział jak Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 okey,dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nie ma sprawy. Na razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi