kamilxw 0 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Witam. Mój pierwszy wywiad z Adminem Serwera 8001lvl Lewy'm. Zapraszam do wywiadu : > Redaktor - kamilxw Bohater/ka - Lewy -Witaj. Zacznę od podstawowego pytania, przedstaw się nam jak się nazywasz i ile masz lat?. -Nazywam się Jan Grzywa. I mam 14lat. -Do jakiej szkoły uczęszczasz? -Do szkoły gimnazjalnej w Czernichowie im. Tadeusza Kościuszki. -Czym się zajmujesz, jakie masz zainteresowania w wolnym czasie? -Lubię grac w Tenisa Stołowego i Hockeya. Czasami w nudne dni lubię czytać książki. -Jaki typ filmów najbardziej lubisz? -Nie oglądam zbyt wiele filmów, ale zdecydowanie lubię Horrory i Komedie -Czy lubisz chodzić do szkoły? Lubisz jakies przedmioty szkolne bardziej od innych? -Szkołę lubię jak każdy w wiadomy sposób. Z przedmiotów ciekawi mnie tylko Biologia, Język Angielski, Wychowanie Fizyczne oraz Język Polski. -Teraz coś o życiu prywatnym. Masz może rodzeństwo lub jakieś zwierzęta? -Mam starszego brata, oraz trzy psy (Owczarka niemieckiego,yorka i kundla). -Jakie gry przysparzają ci najwięcej frajdy i radości w graniu? -Gry strategiczne, wojenne i typu saints row. -Jak długo grasz w Counter-Strike 1.6? -Grać zacząłem dokładnie 4 lata temu. -Kto według ciebie najlepiej spisuję się na swoim stanowisku w obecnym momencie? -Trudno powiedzieć, każdy wkłada cząstkę swojej pracy w istnienie tej serwerowni. -Jak dowiedziałeś się o istnieniu naszej sieci Cs-Classic? -Hmm... Szczerzę mówiąc nie pamiętam było to już jakiś czas temu.Chyba szukałem serwerów 45k na Wiaderku. -Z kąd pomysł na nick "Lewy" ? -Nick zaczerpnełem z filmu "Wojna Polsko-Ruska" występował tam gościu o ksywie "Lewy". -Już tradycja. Polecił byś tą sieć znajomym? -Tak zaprosił bym, ale nie ma sensu bo już to zrobiłem. -Dziękuję bardzo za wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić? -Ja również dziękuję. Chciałbym pozdrowić administrację, szanownych milordów, graczy oraz adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meko. 0 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Super. łap piwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 no ciekawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilxw 0 Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 Ale wyszedł mi jak na mój pierffszy raz? : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Piwo xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Politechnik 0 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 No powiem Ci ,że fajnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexT 0 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Fajne , fajne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks 0 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Całkiem ciekawy, pytania przeciętne, lecz była w nich odrobina tej "Tajemniczości", ale muszę przyznać, że widziałem kilka "Byków" ortograficznych : )) Ale tak to wywiad starannie zrobiony. Tak dalej : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0th1ng 0 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Fajnie ci wyszedł piwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk;) 0 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Fajne wykonanie. łap piwko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[*] Matko Dymacz 0 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Dobrze zrobiony,polewam pyfko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 No Lewy z tym pierwszym pytaniem to dowaliłeś. Jak na pierwszy wywiad bardzo ładnie Więcej takich poproszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilxw 0 Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 Bardzo się cieszę ze jako nowy Redaktor tak się popisałem : D Jutro postaram się zacząc nowy Wywiadzik ciekawie z kimm... Hm... Dowiecie się w swoim czasie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Ja bym Ci radził to wyśrodkowac to będzie lepiej wyglądało Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Noo Fajny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennx9@ 0 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 No ciekawy, chociaż trochę krótki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajt # 23 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 No Fajne , Fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 No całkiem niezły Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcano 0 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Eeeeelegancko tez tak myslalem ze "lewy" to z tego filmu hahah film naukowy haha :)Lecii browarek oczywiscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Mnie nie zainteresował. Trochę za krótki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dualite. 0 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Lewy, będziesz sławny ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
'SkRilleX^.^ 0 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Wywiad mało ciekawy. I raczej powinni Redaktorzy wywiady robić a z tego co widzę ty nie należysz to tej grupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts