kamilxw 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam. Mój pierwszy wywiad z Adminem Serwera 8001lvl Lewy'm. Zapraszam do wywiadu : > Redaktor - kamilxw Bohater/ka - Lewy -Witaj. Zacznę od podstawowego pytania, przedstaw się nam jak się nazywasz i ile masz lat?. -Nazywam się Jan Grzywa. I mam 14lat. -Do jakiej szkoły uczęszczasz? -Do szkoły gimnazjalnej w Czernichowie im. Tadeusza Kościuszki. -Czym się zajmujesz, jakie masz zainteresowania w wolnym czasie? -Lubię grac w Tenisa Stołowego i Hockeya. Czasami w nudne dni lubię czytać książki. -Jaki typ filmów najbardziej lubisz? -Nie oglądam zbyt wiele filmów, ale zdecydowanie lubię Horrory i Komedie -Czy lubisz chodzić do szkoły? Lubisz jakies przedmioty szkolne bardziej od innych? -Szkołę lubię jak każdy w wiadomy sposób. Z przedmiotów ciekawi mnie tylko Biologia, Język Angielski, Wychowanie Fizyczne oraz Język Polski. -Teraz coś o życiu prywatnym. Masz może rodzeństwo lub jakieś zwierzęta? -Mam starszego brata, oraz trzy psy (Owczarka niemieckiego,yorka i kundla). -Jakie gry przysparzają ci najwięcej frajdy i radości w graniu? -Gry strategiczne, wojenne i typu saints row. -Jak długo grasz w Counter-Strike 1.6? -Grać zacząłem dokładnie 4 lata temu. -Kto według ciebie najlepiej spisuję się na swoim stanowisku w obecnym momencie? -Trudno powiedzieć, każdy wkłada cząstkę swojej pracy w istnienie tej serwerowni. -Jak dowiedziałeś się o istnieniu naszej sieci Cs-Classic? -Hmm... Szczerzę mówiąc nie pamiętam było to już jakiś czas temu.Chyba szukałem serwerów 45k na Wiaderku. -Z kąd pomysł na nick "Lewy" ? -Nick zaczerpnełem z filmu "Wojna Polsko-Ruska" występował tam gościu o ksywie "Lewy". -Już tradycja. Polecił byś tą sieć znajomym? -Tak zaprosił bym, ale nie ma sensu bo już to zrobiłem. -Dziękuję bardzo za wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić? -Ja również dziękuję. Chciałbym pozdrowić administrację, szanownych milordów, graczy oraz adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Super. łap piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 no ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxw 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ale wyszedł mi jak na mój pierffszy raz? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Piwo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No powiem Ci ,że fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fajne , fajne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Całkiem ciekawy, pytania przeciętne, lecz była w nich odrobina tej "Tajemniczości", ale muszę przyznać, że widziałem kilka "Byków" ortograficznych : )) Ale tak to wywiad starannie zrobiony. Tak dalej : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Fajnie ci wyszedł piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk;) 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Fajne wykonanie. łap piwko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dobrze zrobiony,polewam pyfko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 No Lewy z tym pierwszym pytaniem to dowaliłeś. Jak na pierwszy wywiad bardzo ładnie Więcej takich poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxw 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Bardzo się cieszę ze jako nowy Redaktor tak się popisałem : D Jutro postaram się zacząc nowy Wywiadzik ciekawie z kimm... Hm... Dowiecie się w swoim czasie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja bym Ci radził to wyśrodkowac to będzie lepiej wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Noo Fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ennx9@ 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 No ciekawy, chociaż trochę krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No Fajne , Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 No całkiem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolcano 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Eeeeelegancko tez tak myslalem ze "lewy" to z tego filmu hahah film naukowy haha :)Lecii browarek oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mnie nie zainteresował. Trochę za krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Lewy, będziesz sławny ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Wywiad mało ciekawy. I raczej powinni Redaktorzy wywiady robić a z tego co widzę ty nie należysz to tej grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi