asiunia 30 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 1. Nick: Asiunia ;*2. Imię: Asia3. Wiek: 17 (rocznikowo 18)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bdb5. Mikrofon(Tak/Nie) Nie6. Składka(Tak/Nie): Była już płacona.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Asiunia%20%3A%29%20%3B*/193.33.177.101:27156/ ( z góry mówię że nie ma 20h tutaj, ale po prostu irytują mnie sytuacje gdy grają 3 osoby, a 11 siedzi na spect bo ktoś zechciał się odpalić... ) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem energiczna, miła i zdyscyplinowana. Przez to że gram w nocy przede wszystkim (bo tylko wtedy mam czas wolny) i niejednokrotnie zgłaszałam na forum odpały (specjalnie dla niedowiarków linki poniżej) wolałabym to sama opanować i dać innym pograć, bo serwer na tym traci. Nie sugerujcie się znów tym że mam na bf2 i codzie adminke, ponieważ na samym bf2 nie mam prawie co robić z powodu nadmiaru administracji...http://forum.cs-classic.pl/topic/20222-zg%C5%82oszenie-gracza-aimwh-dd2/http://forum.cs-classic.pl/topic/20641-szafa1g/http://forum.cs-classic.pl/topic/20598-mosorzasty-dd2-wh/http://forum.cs-classic.pl/topic/20519-zbawca-aimbot/ )9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dziennie ok 2h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Przez okres wakacji tylko nocki. 23 / 24 + (dlatego niektórzy mogą mnie nie znać za bardzo) podczas szkoły raczej wieczór 18 / 19 +12. Staż w grze Counter Strike 1.6: niecały rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, obecnie bf2 oraz cod350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Gram długo, wieczorami też a widziałam Cię tylko 2 razy. Masz już admina na innych serwerach i z tego wnioskuję, że ogarniasz, więc szanse można dać. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jestem na tak wymagania: + wiek + składka + dużo pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Na NIE. Rzadko na serwerze. Przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jestem na nie.Bardzo rzadko cię widzę na serwerze.Jakbym cię częściej widział byłbym na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jestem na tak. Wiek Zgłasza Cziterów Ma admina Nie widziałem żadnej skargi na nią. Miła z poczuciem humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Na tak Zna amx Jest admem na innych serwach. Składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Asia, trzeci admin, to nie za dużo? Mimo tego, jestem na tak. Masz admina na bf i 350 i nie ma na Ciebie skarg, więc myślę, że można i dać Ci szansę na DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 + gra nocami to prawda + skoro adminka to napewno ogarnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja jestem na Nie ponieważ, masz juz na 2 serwach admina i jak dojdzie ci 3 to będziesz zaniedbywać pozostałe serwery. Juz na Bf2 widzę cie mało nie wiem jak grasz na 350 ale moje zdanie jest takie abyś została przy 2 admach. A co do twoich umiejętności w sprawowaniu tej funkcji nie mam żadnych zastrzeżeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ja tam nie zaluje ale daj miejsce komus kto tam spedza wiecej czasu niz Ty jest kilka osob ktore powinny skladac podania a tego nie robia , nie wiem dlaczego graja codziennie po kilka H mimo wszystko zawsze placza i zglaszaja na u@ zamiast zrobic krok do przodu Nic do Ciebie nie mam ale sama sie zastanow pozdrawiam jestem na TAK a niech ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja jestem na nie. Asia Ciebie już na bf2 nie widzę, przynajmniej bardzo rzadko. Posiedzisz chwilę i pójdziesz. Uważam, że 3 admin to za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi