PaPkUu 658 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Nick na forum: PaPkUuWiek: 19Staż na Forum: Użytkownik od 07 Jan 2013Znajomość Regulaminów: DobraCzas jaki możesz poświecić na forum: 5-8hZnajomość funkcji Moderatora: Myślę że to nic trudnego. Nie pełniłem jeszcze tej funkcji.Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Dużo obecny na forum, staram się pomagać użytkownikom. Jestem już z Classic'iem długo. Na swoich stanowiskach daje radę, to i tutaj na pewno sobie poradzę.Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Wszystko jest w porządku, forum nie potrzebuje na razie żadnych zmian, serwery są ulepszane na bieżąco. Wymagania: 1.Co najmniej 20 dni spędzonych na forum + 2.Przynajmniej 200 postów napisanych na forum + 3.Konto na forum powyżej 4 miesięcy + 4.Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + 5.Chęć pomagania innym użytkownikom + 6.Czyste konto (Brak warnów) + 7.Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum + 8.Dobra znajomość regulaminów forum + 9.Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Myślę że przyda się kolejna para rąk do pomocy. Podanie składam tylko dlatego że rekrutacja jest otwarta, a moim zdaniem trzeba próbować. Pozdrawiam, PaPkU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Modków na razie wystarczy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi