PaPkUu 658 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Nick na forum: PaPkUuWiek: 19Staż na Forum: Użytkownik od 07 Jan 2013Znajomość Regulaminów: DobraCzas jaki możesz poświecić na forum: 5-8hZnajomość funkcji Moderatora: Myślę że to nic trudnego. Nie pełniłem jeszcze tej funkcji.Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Dużo obecny na forum, staram się pomagać użytkownikom. Jestem już z Classic'iem długo. Na swoich stanowiskach daje radę, to i tutaj na pewno sobie poradzę.Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Wszystko jest w porządku, forum nie potrzebuje na razie żadnych zmian, serwery są ulepszane na bieżąco. Wymagania: 1.Co najmniej 20 dni spędzonych na forum + 2.Przynajmniej 200 postów napisanych na forum + 3.Konto na forum powyżej 4 miesięcy + 4.Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + 5.Chęć pomagania innym użytkownikom + 6.Czyste konto (Brak warnów) + 7.Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum + 8.Dobra znajomość regulaminów forum + 9.Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Myślę że przyda się kolejna para rąk do pomocy. Podanie składam tylko dlatego że rekrutacja jest otwarta, a moim zdaniem trzeba próbować. Pozdrawiam, PaPkU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Modków na razie wystarczy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi