BelZeBUB 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Nick:BelZeBUBLink do SSów:http://speedy.sh/eXbeY/banznow.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : BelZeBUB==== Zbanowane IP :==== Admin : natalja==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl==== Wygasa : Nigdy ( od 07/13/2014 - 10 : 55 :Serwer:TOP3VIP FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55075PS.Gdy gralem na tej mapie wczesniej admin mnie wykopał z serwera z powodem: "WYPAD" . Tylko dlatego ze mialem dobre staty. Tu jest dowod na wykopanie mnie z serwera ZA NIC bo czysto gralem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Daj inny link bo nie mogę pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BelZeBUB 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 http://www.speedyshare.com/zu2Qq/banznow.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Słowo wyjaśnienia. Dostałes dwa razy ssy. Chcę zebys wstawił rownież te pierwsze. Dlaczego robiłam dwa razy? Ponieważ po zrobieniu scrennów nr1 gracz nadal grał. Dałam wiec kicka z powodem "wypad" z myślą, ze juz nie wbije. Jednak nadal grał. Neobans nie pozwalał mi go zbanować, z powodem "gracz posiada juz bana". Więc zrobiłam oto te ssy, które wstawił. Poprosiłabym rownież o zestaw nr 1 ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BelZeBUB 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 W folderze z grą mam tylko 5 ss'ow z bana zeby wstawic ss na forum. Innych ss'ow nie mam w folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Robiłam Ci dwa razy ssy przy czym za 1 razem Cię nie zbanowało. Poszukaj dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BelZeBUB 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Naprawde nie mam zadnych ss'ow oprocz tych z bana. Za pierwszym razem mnie tylko wykopałaś a nie dalas bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 myślę, ze na hltv będzie udokumentowane dwa razy banowanie Cię z powodem "wstaw ssy na forum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BelZeBUB 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Róbcie co chcecie . Napisze tylko ze za pierwszym razem dostalem kicka od Ciebie. Za kilka sekund wbilem i dostalem bana. Na screenach widac ze gram czysto. A innych ss'ow nie posiadam w folderze z grą wiec dla mnie wszystko jest jasne. No chyba ze gdzies calkiem indziej zapisalo jakies inne ss'y ale juz drugi raz dostalem bana zeby wstawic ss na forum i za pierwszym razem screeny mialem tam gdzie mialem je teraz po tym banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Prosiłabym o sprawdzenie logow. Jestem pewna, ze banowałam Cię dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BelZeBUB 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Sprawdzajcie co chcecie... Cały czas grałem czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mimo tego że banowałaś go 2 razy Natalio, to w amxx jest tylko jeden ban, dlatego gracz dostaje Ub. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi