Gość Skrillex Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Mam na imię Adam Wiek: W styczniu będę miał 19 lat. Póki co mam 18 Staż na forum: Na forum jestem od 30 września 2012 roku. Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenie mam spore. 9.5/10. Byłem już Global Moderatorem na tym forum. Niestety na skutek głupiego błędu straciłem posadę. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: To zależy. W weekendy mogę być nawet cały dzień. W tygodniu sami rozumiecie, szkoła, teraz doszło prawo jazdy ale będę się starał przesiadywać jak najdłużej. Dlaczego właśnie Ty: Jak już wspomniałem miałem już tutaj Global Moderatora i nie było co do mojej pracy żadnych zastrzeżeń. Jestem kulturalny i ogarnięty. Gracze mnie lubią i znają. Nie jestem konfliktowy, umiem się dogadać z innymi. Co jeszcze mogę napisać... Ci, który mnie znają wiedzą czego się po mnie spodziewać. 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) Wyślę SMS 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Oczywiście 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Nie popełniam błędów ortograficznych ani interpunkcyjnych 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na wielkie tak , mial wczesniej ta range i dobrze sie spisywal .. jest mily , pomocny i nalezy mu sie ta ranga ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja również jestem na TAK, jest dobrym kandydatem na to stanowisko, ogarniał wcześniej teraz też bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volej 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie bo warrn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Stara się gościu. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 I znów od nowa pisać. Ja jestem na tak, bo był jednym z najlepszych moderatorów na forum i ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na tak. Wszystko idealnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tak.- Wiek,- Ogarnięty.- Miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 WarnPisałem ci ostatnio odrób go,a ty masz mnie w dupie widocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi