[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Patryczek ; * Wiek: 16 Staż na forum: 80h. Doświadczenie w moderowaniu: 8/10 Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Całe życie ;D. Jestem ogarniętym graczem ; * . Dlaczego właśnie Ty: Jestem użytkownikiem na forum ;D , wymagania spełniam . Jestem przyjazny i kulturalny . Można ze mną pogadać . Staram się jak Mogę : ). Będę starał się rozwiązać każdy problem ,a nie zamykać bezsensownie . Gram całodobowo na cs 1.6 siedzę na forum . Myśle , że można mnie polubić, ponieważ nie lubie spamowac i każdemu oferuje pomoc . Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie . Wymagania ! 1. Warny : Brak ; ) . 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) : Mam 16 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) : Jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) : Tak 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) : Tak ; * 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Tak . 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo): Yhym ; * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nie, podanie estetyczne. Ale są 2-3 zdania. Tak jak inni to ja też = ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nieJa tu estetyki nie widzę tylko byle jakie kolorki dodane.A Ty co kur** gej i chłopaka szukasz ? - ":* " ciągle tym spamujesz -_-Nie wierze w Twój wiek , po Twoim zachowaniu można poznać że masz max 14 Jestem użytkownikiem na forum ;D - Jak każdy ?Za dużo emotikonówEDIT: Orbitek już się nie poniżaj , skrytykowałem Cię w podaniu a Ty odrazu wystawiasz mi negatywna ocene Ale leje na twoją wypowiedz , liczą się dla mnie szczere wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja jestem na nie , jestes tyle na forum a jakos nigdy nie widzialam cie zebys byl aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak -Dasz rade- Ogarniasz-Masz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na nie podanie niby może być ale na forum zaglądasz czasami zresztą twoje zachowanie to...Edit: Warna jednak masz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja nie widzę, żebyś był bardzo aktywny. ;P Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja również na nie, myślę, że nie traktujesz tego podania poważnie Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Całe życie ;D. Jestem ogarniętym graczem ; * .Całe życie? Wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie... Opinie wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 amN, nie no hahha padłam ;D. [O]rbi[T]ek, twoje wcześniejsze podanie mnie zniechęciło. Wcześniej Cię w ogóle nie widywałam na forum, dopiero teraz jak sieci się połączyły. Twoje pismo jest w dodatku irytujące. Podanie w ogóle nie przekonuje. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Lubię Cię, ale sn0wy napisała prawdę, więc na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Amn niezły pocisk xDCo do poania jestem na NIE. Jeszcze cię kurde nie widziałem na forum czy chociaż SB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na NiePosiedź trochę i drugim razem napisz podanie lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi