Skocz do zawartości

Podanko . Plose ; *

[O]rbi[T]ek

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Patryczek ; *

Staż na forum: 80h.

Doświadczenie w moderowaniu: 8/10

Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Całe życie ;D. Jestem ogarniętym graczem ; * .

Dlaczego właśnie Ty: Jestem użytkownikiem na forum ;D , wymagania spełniam . Jestem przyjazny i kulturalny . Można ze mną pogadać :) . Staram się jak Mogę : ). Będę starał się rozwiązać każdy problem ,a nie zamykać bezsensownie . Gram całodobowo na cs 1.6 siedzę na forum :) . Myśle , że można mnie polubić, ponieważ nie lubie spamowac i każdemu oferuje pomoc ;) . Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie .

Wymagania !

1. Warny : Brak ; ) .

2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) : Mam 16

3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) : Jest

4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) : Tak

5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) : Tak ; *

6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Tak .

7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo): Yhym ; *

Na nieJa tu estetyki nie widzę tylko byle jakie kolorki dodane.A Ty co kur** gej i chłopaka szukasz ? - ":* " ciągle tym spamujesz -_-Nie wierze w Twój wiek , po Twoim zachowaniu można poznać że masz max 14 ;)

Cytat

Jestem użytkownikiem na forum ;D

- Jak każdy ?Za dużo emotikonówEDIT: Orbitek już się nie poniżaj , skrytykowałem Cię w podaniu a Ty odrazu wystawiasz mi negatywna ocene :) Ale leje na twoją wypowiedz , liczą się dla mnie szczere wypowiedzi

Ja również na nie, myślę, że nie traktujesz tego podania poważnie

Cytat

Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Całe życie ;D. Jestem ogarniętym graczem ; * .

Całe życie? Wątpię

amN, nie no hahha padłam ;D.

[O]rbi[T]ek, twoje wcześniejsze podanie mnie zniechęciło. Wcześniej Cię w ogóle nie widywałam na forum, dopiero teraz jak sieci się połączyły. Twoje pismo jest w dodatku irytujące. Podanie w ogóle nie przekonuje. Na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności