szoguun 1 568 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Niemcy zostali mistrzami świata dzięki golowi w 113` Gotze'go co myślicie o tym finale dla mnie sprawiedliwy wynik a mecz fajny w drugiej połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Według mnie sędzia czasami przesadzał i kompletnie nie radził sobie na boisku.. a to nie uznany faul, a to niezauważona ręka.. według mnie koszmar :X Fajnie, że Argentyna miała aż czterech obrońców, widać kto kogo się bał Ostatni strzał Messiego.... godny gwiazdy coca-coli czy Lay'sów ale zauważyłem, że w ogóle mu w tych mistrzostwach coś nie szło. Brawa dla Niemców, zasłużyli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amisz 1 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja od początku meczu byłem za Niemcami. Lecz wolałbym by po mistrzostwo sięgnęli Holendrzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 ja bylem za argentyna , oczywiscie teraz kazdy bedzie za niemcami bo wygrali moim zdaniem argentyna miala lepsze okazje na zdobycie bramki ale mecz wygrali niemcy i to sie liczy, i przez nich jestem flaszke w plecy ;c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 ja bylem za argentyna Przynajmniej w jednym się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibe 14 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Eh, ja byłem za Niemcami, również się zakładałem i jak Argentyna miała okazje strzeleckie to mi serce stawało ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Byłem za Argentyną, ale MVP Mundialu dla Messiego to jakieś jaja są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja byłem za szwabami bo nie lubię tego Messiego a tak wolałbym że wygrała np Holandia a tu nie z dwojga złego wolałem Niemców i tak szwabami nawet po tym zwycięstwie nie będę bo zawsze kibicuje Włochom ale ze Hobbit MVP mundialu pojebało ich na całej linii najlepiej to grał Neure albo James Rodriguez bo nie można powiedzieć ale o wiele lepiej grał niż Hobbit japierdole żal na całej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp3ct3r 0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jak dla mnie mecz był bardzo wyrównany. Szkoda, że Argentyna przegrała tak jak w 1990 r.. Bardzo jednak mnie zdziwiła, ale pozytywnie Argentyna. Jak w fazie grupowej nie zadawali z gry tak teraz w finale bardzo przycisnęła Niemcy.Gratulacje dla Niemiec, wygrał lepszy, ale i tak Argentyna <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dla mnie Argentyna grała o wiele lepsze spotkanie niż Niemcy pokazali szybkie kontry jak i doskonałą gre w obronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Równo grali raz Niemcy przeważali raz Argentyna ale lepsi okazali się Niemcy i zasłużenie wygrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dla mnie to wygrała Polska, że chociaż w tym roku sobie odpuścili, i nie robili nam wiochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mario jest sexi xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wszystko fajnie ale to Holandia powinna wygrać :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeSluRaD 4 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Hiszpania lub Włochy powinny, ale Niemcy najlepsi i zasłużyli na te Zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Niemcy najlepsi ale puchar i tak połamali xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeSluRaD 4 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Haha dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi