Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Amelia Wiek: 17 Staż na forum: Od 2012-11-21 do 2012-12-30 i na pewno jeszcze o wiele dłużej :-) Doświadczenie w moderowaniu: 9/10, miałam już wiele razy moderatora na innych forach, bardzo dobrze sobie radziłam, nie było na mnie skarg, na 2 forach awansowałam nawet na Global Moderatora. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: ok 3h dziennie Dlaczego właśnie Ty: Jestem miła, kulturalna, grzeczna ^^staram się również pomagać innym ( jeżeli mam taką możliwość :-) ) myślę, że nadaje się na to stanowisko, pomoc obecnym Moderatorom i Global Moderatorom na pewno się przyda. 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) Jest 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest 48 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Około 3h dziennie 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest już ponad miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 lubie cie ale jakos twoje podanie mnie nie przekonuje , niby jestes na forum ale jakos cie nie widac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 "Niby jesteś , ale Cię nie ma " - Dobre xDNa TakWiekJesteś aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak jak Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No jesteś troszkę mało aktywna, wiem że na forum siedzisz ale tak jakby cię nie było. Jestem na tak zważywszy na wiek i doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na niemała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie- Aktywnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na nie. Mała aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kurczę, aż szkoda mi to pisać. Bardzo Cię lubię, ale moderator powinien spędzać dużo czasu na forum, a Ty właśnie nie jesteś za bardzo aktywna. Tym razem jestem na nie, może następnym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Słabiutka aktywnośćNiestety na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi