Ozcs(1) 0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Albo zaczne inaczej. Skiperek wiem, że dałeś mi kicka za ten nick spoko rozumię. Ale jak zmieniłem nick i wbiłem na serwa to mnie wywwaliło z reasonem [Neo bans]Zmien nick. Nie wiem kto to dodał, ze jak zmienie nick to wywala z serwa ale proponuje to usunąć. (Jak wbijam na serwer to na dole pisze zakaz zmiany nicku o to mi chodzi) Ozcs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tak ale jak daje bana z opisem zniama nicku to na 5 minut i zawsze musisz to odczekać ;p Albo coś masz nie tak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Przecież on dał ci bana z powodem zmień nick i dlatego masz terazz tego bana tak długo aż nie wygaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozcs(1) 0 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie chodzi mi o to!W tym problem, że po zmiane nicku jak wbiłem na serwa to dostałem kicka jak miałem nick Ozcs, ale nie od Skiperka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Chodzi mu o to ze zmieni nick przykładowo z mucha na mucha xd ale neo bans go wywala x powodem zmen nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Przecież on dał ci bana z powodem zmień nick i dlatego masz terazz tego bana tak długo aż nie wygaśnie Odpowiedziałem już na to. Skoro go z tego powodu wywala to ma bana dalej ^ ^ Neobans wywala tylko gdy wykryje bana, a nie z powodu na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozcs(1) 0 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ale odczekałęm tego całego bana! Żaden nick nie miałem zbanowany i wbiłem na serwa i mnie wywalilo. Miałem nick MordaWDupeZryjKupeSzmato odczekałem 10 min nawet (miałem bana na 5min od Skiperka), póżniej zmieniłem nick na Ozcs i NeoBans wywaliło mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wejdź na serwer, jak cie wywali to konsola [ ~ ] i skopiujesz wycinek, ================= Neobans ================= .... Takie cos powinno byc jak masz bana, a moze to byc ban na nick - sory ale ja cie nie rozumiem za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53409 Dziwne że jeszcze 15 minut temu miałeś PERMA od Skiperka za nick. Zamiast od razu podać konsolę to bawisz się z nami w detektywów. Jak wół powiedziałem, że masz bana i dlatego cię kicka, ty zamiast podać cokolwiek, czekałeś aż sami na to wpadniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dostałeś już UB od siwego kilka(naście) minut temu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi