ZaxeN 12 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 1. Nick: ZaxeN2. Imię: Łukasz3. Wiek: 17 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ZaxeN/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: ogarniam i mam zachowaną kulturę osobistą a na serwerze jestem szanowanym graczem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Steam_ID: 0:1:87409330 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-6 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze ,weekendy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak A CO DO WARNÓW JUTRO BĘDĄ ODROBIONE JAK COŚ ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja jestem neutralny co do CIebie, niby grasz na serwerze, kultura osobista też jest ok, ale nie wiem czy jesteś dobrym materiałem na admina, strasznie płaczesz na u@ a graczach z wh, a zazwyczaj trafia się tak, że gracz jest czysty, może raz czy dwa się zdarzyło że był czit, ale tak to przeważnie zgłaszałeś osoby które Cie po prostu zabiły. Na neutral tylko dlatego, że masz steam i sporo godzinek na serwerze, grasz już chyba 2 tygodnie, no może ciut mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 jak dla mnie jest wystarczajaco adminow jak narazie wiec jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawe(L)ek Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Też jestem na nie. PS: Spróbuj napisać jeszcze raz podanko za dwa tygodnie bądź miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Soot pisał że potrzebuje 2 adminów, i dwóch doszło, więc rekrutacja zamknięta a do podania to na NIE Edytowane 15 Lipca 2014 przez soot 3 osoby straciło admina więc potrzebuje więcej nic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G4L4Xy TnT 1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja jestem na tak. Chłopak się stara. Jest na forum, myślę, że zasługuje na admina. Jak nie admina, dajcie mu moderatora. Jest odpowiedzialną osobą na te stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Galaxy ogarnij swoje posty bo są kompletnie bezsensu. Jestem na nie pograj jeszcze na serwie, podanie mnie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jestem na nie bo jest duzo adminiw juz i często na tsie siedzą to wiec łatwo ich złapać. Galaxy co Ty za post dałeś? Co Ty jesteś jakis prawnikiem jego ? Przecież on złożył podanie na sama a nie na moderatora -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 admniów starczy, zaczyna się dziać tak że jeden drugiemu w paradę wchodzi i tylko sobie nawzajem przeszkadzamy. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze ,weekendy wat ? O.o Ma steama Micro Składka Amx jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wysyłanie linku do podania na SB = zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi