SONDENSOWANY ANDRZEJ 0 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam. Wszedłem sobie na serwer i nagle dostałem bana za nic wytłumaczy mi ktoś dlaczego powód pisze ze za BL ale ja mam BL czystego.Nick: SKONDENSOWANY ANDRZEJ^ http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55906 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Ban BL' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:26530765' [AMXBans] [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Czekamy na wypowiedź admina banującego, lub na opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 BL czysty, to ban na ESL http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:26530765 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SONDENSOWANY ANDRZEJ 0 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ESL to gówno a pyzatym ban na eslu kończy mi się za 2 miesiące, więc proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie to nie jest gówno, ale My banujemy jedynie za BL/AC więc UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi