NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Arek Wiek: 14 Staż na forum: 3 miechy Doświadczenie w moderowaniu: Dobre, byłem kiedyś moderatorem na sieci kolegi, ale niestety już nie istnieje. Sprawowałem się tam bardzo dobrze. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 1-3h w tygodniu 2-3h w weekend. Dlaczego właśnie Ty: Posiadając moderatora przy każdym pytaniu postaram się odpowiedzieć. Chętnie będę pomagał administracji na forum i poza nim. Jestem miły, spokojnym chłopakiem który lubi pomagać a w tym przypadku chcę pomóc forum. Wyjaśniam różne rzeczy o które gracze mogą się pytać. To tyle ode mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na nie , wiek , malo aktywny , niby byles 3 miech a cie nie bylo widac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Może konto masz 3 miechy, bo wtedy przyszedł Jerem z servem =]. Na Nie powód up ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nieMoże konto masz kilka miesięcy , ale od przedwczoraj jesteś na forum od kiedy Jerem dołączył :)Mało AktywnyWiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie. wiek aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie.WiekAktywnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na nie, wiek, słaba aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na nie. Wiek i mało aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie, malo aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgadzam się z powyższymi opiniami. Na forum udzielasz się od niedawna, po za tym nie znam Cię. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi