NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Arek Wiek: 14 Staż na forum: 3 miechy Doświadczenie w moderowaniu: Dobre, byłem kiedyś moderatorem na sieci kolegi, ale niestety już nie istnieje. Sprawowałem się tam bardzo dobrze. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 1-3h w tygodniu 2-3h w weekend. Dlaczego właśnie Ty: Posiadając moderatora przy każdym pytaniu postaram się odpowiedzieć. Chętnie będę pomagał administracji na forum i poza nim. Jestem miły, spokojnym chłopakiem który lubi pomagać a w tym przypadku chcę pomóc forum. Wyjaśniam różne rzeczy o które gracze mogą się pytać. To tyle ode mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na nie , wiek , malo aktywny , niby byles 3 miech a cie nie bylo widac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Może konto masz 3 miechy, bo wtedy przyszedł Jerem z servem =]. Na Nie powód up ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nieMoże konto masz kilka miesięcy , ale od przedwczoraj jesteś na forum od kiedy Jerem dołączył :)Mało AktywnyWiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie. wiek aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie.WiekAktywnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na nie, wiek, słaba aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na nie. Wiek i mało aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie, malo aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgadzam się z powyższymi opiniami. Na forum udzielasz się od niedawna, po za tym nie znam Cię. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi