neska. 3 198 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Magda Wiek: 14 w kwietniu 15 Staż na forum: ok 40h ale to poprawię Doświadczenie w moderowaniu: Dopiero zaczynam, ale ogarnę . W razie problemów mogę przecież poprosić brata o pomoc. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Jak najdłużej, wiem że nie jestem aż tak bardzo aktywna ale to poprawię Dlaczego właśnie Ty: Jestem osobą ogarniętą i miłą, lubię pomagać innym użytkownikom, oraz posiadam umiejętność ogarnięcia forum, chcę także pomóc innym moderatorom w ogarnięciu forum i utrzymać na nim miłą atmosferę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na nie , wiek , mało aktywna , mało cie widuje na forum i twoje podanie mnie nieprzekonuje ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A ja jestem na Tak bo ją lubię Idzie się dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 tez jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie. -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 @EDITJednak jestem na tak. Na wiek można przymknąć oko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na tak spokomilada rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak, dam jej szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na nie, wiek, niby posty są ale wiek, i wgl co do tych postow nie wiem gdzie je nabijasz bo nigdzie Cię nie widzę ; p piwek mało, mało pomocna może nie wiem, nie wnikam ;)Są lepsi na to miejsce, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fantasia ;*, Ja dam ci na Tak , ale więcej aktywności na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na tak niezlyLOL., ona nie może często siedzieć na forum bo ja przecież jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Fantasia ;*, jak już się poprawisz, to wtedy złóż podanie. Bardzo miło mi się z Tobą rozmawia, jesteś kulturalna, ale na forum nie spędzasz dużo czasu, jesteś jakoś mniej widoczna. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jestem na TAK +jesteś bardzo miła + b.fajnie sie z tobą rozmawia + A ze nie jesteś tak dużo na forum to przez Kryptona ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Oczywiście że na tak, ogarnie posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na takMiłaKulturalna.Uzasadniajcie wypowiedzi -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na Tak ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak, bardzo miła i kulturalna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluris 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jeżeli masz mieć modka to musisz że tak powiem "maniaczyć",a ty jesteś 30minut dziennie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi