soot 306 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam dzisiaj testowałem na swoim serwie rozgrzewkę na he która troszkę zmodyfikowałem . Co tu dużo mówić jest dobra muza i totalny roz..... . Pytanie moje brzmi czy chcielibyście takową rozgrzewkę na bf2 zamiast tej obecnej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Możesz dodać ale daj troszkę dłuższą 3-4 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 No była by lepsza bo wtedy można by wbić cokolwiek z He ale osoby ktore maja licencje z he to bedzie ciezko z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem na tak ;d Tylko dobra nuta musi być ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Czemu nie jestem na Tak ... Tylko przedłuż Ją Troszke .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 to napiszcie ile ma byc sekund czy tam minute jak chcecie bo wtedy trzeba musze muzyke przedluzyc tak samo zeby dopasowac czasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ale wy kombinujecie... Jeżeli by to nie biło odznak można dodać, Ale ja wole bez niczego. Na tych rozgrzewkach sie tylko traci czas, a można od razu przejść do gry Wcześniej serwer był bez niczego, od razu po zaczęciu mapy przechodziło sie do gry, a teraz trzeba ganiac kilka tam minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ale taka rozgrzewka była by fajna na prawdę;P A soot można dać piosenkę Grubson-Nowa fala na przykład refren albo pierwsza zwrotka z refrenem bo akurat pasuję do he i bomb na bs-ach więc taki pomysł jestem na tak ;P Aby trwał około 2 minut ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Moim zdaniem wystarczy 40 sek, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Moim zdaniem fajny pomysł ale 60sek wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wcześniej wymówką było to, że takie pomysły są głupie a soot ich nie doda, bo szybciej się odznaki wbije. Przy takiej rozgrzewce, wystarczą dwa dni i połowa ludzi ma profke z HE, a wtedy gra nie będzie za przyjemna jak wystarczą np. na dd2 - 2 HE na gale, 2 HE na długą i 2 HE do trupa i po teamie albo już się gra na szczątkach. Ew dodac z krótkim czasem trwania, tak jak ktoś wyżej napisał 40 sec. Teraz na rozgrzewce nie da się odznak wbijac to czemu ta rozgrzewka ma pomagac wbijac odznake z HE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Testowałam to z sootem i powiem, że ciekawie było. W dodatku muzyka była fajna. Ja preferuje aby dodać 40 sec, nie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Rozgrzewka niech trwa minutę góra 1:30 Jason Derulo - "Wiggle" feat. Snoop Dogg (Official HD Music Video) - jako muzę bo dobrze ryje banię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Rozgrzewka niech trwa minutę góra 1:30 Jason Derulo - "Wiggle" feat. Snoop Dogg (Official HD Music Video) - jako muzę bo dobrze ryje banię To Ty nie słuchałeś chyba "Peanut butter jelly time", to byłoby epickie na muzykę podczas rozgrzewki Jeśli chodzi o ten typ to dobry pomysł, ale 45 sekund byłoby w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Do końca tygodnia postaram się dodać tylko przerobie ja jeszcze troszkę tak aby idealnie się sprawowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jestem na tak ale rozgrzewka max 2 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 @up tak 2min moze 10 lepiej ;s muzyke juz zrobilem wiec grubsony i wiggle czy co to za badziewie odpada. 45sec mysle ze bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Rozgrzewkę juz dodałem. Jest dobra nuta Nie będzie problemu z zestawami broni w 1 rundzie dla vipów A co do wliczających się fragów to zmienię ilość wymagań na granaty w poszczególnych stopniach tak aby po 2 tygodniach cały serw nie latał z profkami . Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi