SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Więc tak mam dużo wolnego czasu i mógłbym się zająć grafikom.Ale nie wiem jaki program pobrać.Szukam takiego który jest łatwy w obsłudze i można zrobić jakieś fajne avki/sygnatury.To pytanie kieruje do dobrych grafików nie do takich co robią prace na odwal :DI nie chce, żeby były komentarze zrób w ( paincie ). Nie pisz czegoś takiego, zachowaj to dla siebie :)Z góry dziękuje = ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 photofiltre , photscape , photoshop , gimp : )) ja te polecam ^^ tylko photoshop trudny jest .. :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A do tego photofiltre to 6 czy 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja mam 7 ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Najlepiej zacznij od photoshopa, on tylko wydaje się trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Photoshop. Tylko photoshop. GIMP i inne pseudo-fajne programy ssą. Pobierz Photoshop'a CS5, ja zaczynałem od wersji CS3, potem CS4, a teraz CS5 i 6, GIMP'a nie tykałem w ogóle i jestem zadowolony. Podstawowe filtry i tak nie są godne uwagi w żadnym programie, więc najlepiej pobieraj PS'a, czytaj poradniki, oglądaj video-poradniki (ja się ze speed-artów dużo dowiedziałem ostatnio o web-designie). PS tak naprawdę nadaje się do wszystkiego - od ikon po grafikę użytkową (miałem okazję już nawet robić grafikę na samochód dostawczy i powiem Ci, wyszło świetnie, jak tylko dostanę fotki to wrzucę). Obsługa tego programu nie jest trudna, wystarczy myśleć logicznie, znajdź sobie najlepiej jakiś słowniczek pojęć to ogarniesz Photoshopa w mgnieniu oka :-) Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja już mam :)Temat można /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi