TRENNING ; 3 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam serdecznie. Chciałbym poruszyc temat adminiów na serwerze otoż gram tu co prawda od niedawna ale juz zauwazylem ze rzadko admini pojawiają sie na serwerze jest pełno graczy na "podwojnym gazie" psują renome naprawde fajnego diablo. Naprawde poprosił bym o baczniejszą kontrole nad serwerm.Niesmialo chcialbym wychilic sie z pomysłem nad komendą /zglos informuje adminów o potencjalnym "niuczciwym" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja jestem na urlopie : http://forum.cs-classic.pl/topic/20153-07-zglos-sie/ i tak cud, że w czasie tego urlopu byłem na serwie i to dość sporo czasu ; O lecz mam prawo odpocząć gdyby nie te moje wejścia sądze, że byłoby jeszcze gorzej ; ] wracam 28 go do pełnego adminowania pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Są wakacje. Zapraszam do składania podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi