*_* 89 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: *_*2.Nick admina/gracza który zawinił: Admin/Jarosz ?3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 18 Lipiec 2014r./21:00-21:105.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www38.zippyshare.com/v/52527040/file.html6.Opis sytuacji: Wchodzę na serwer, pierwsze slowo napisane przez admina jest na screenie. Jest to trochę niepoważne, że admin wyzywa graczy. Ok synu, tylko jak ktoś Ci tak pisze banujesz za obrazę admina i nie ublizasz im/nie wdajesz sie w klutnie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Edytowane 18 Lipca 2014 przez *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz ? 0 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Baranem wez sie synu zastanow pierwsze a nie " barany " ogolnie zaden admin oprocz mnie nie chce tego komentowac ale smiechu warte nikt mi nie powiedzial ze go ublizam a ni nic > pisza do mnie debilu > noobie a ty o baranach i od razu skarga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ty chyba sobie jaja robisz ze o takie gowno skarge piszesz rownie dobrze mogl to napisac dla beki i sadze ze taki to mialo cel " barany" na prawde bardzo sroga obelga zabrac mu damina i perm na wszystki serwery ! , a tak na powaznie to chyba nie masz co robic ze piszesz skargi o takie gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ? - tyle w tym temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi