xLFx 1 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 1.Twój Nick: xLFx 2.Nick admina/gracza który zawinił: ~WoW~|Trafilem?! 0_o 3.Admin/Gracz : ~WoW~|Trafilem?! 0_o 4.Data i godzina: od 07/19/2014 - 14 : 36 : 08 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): niemam 6.Opis sytuacji: awięc tak miałem sb awp master i sprzelilem nią 2 lub 3 hs i dostałęm odrazy bana za aktywnego ale ja nic nie miałem a bardzo mi zależy na ub ponieważ jestm 8 w ranku xd i bardzo mi się ten serwer podoba i teraz bedzie mi się nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 .. i dostałeś aktywnego bana. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=57363 UB miałeś , więc nie miał powodu do bana. Odbanowany jesteś, następnym razem w dziale "Prośby o UB" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xLFx 1 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 dziękować a co to aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Zostałeś odbanowany już przez siwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz został odbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi