konus123 13 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 1. Nick:konus1232. Imię:Konrad3. Wiek: 17 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/konus123/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Konrad, moim hobby jest sport a dokładnie piłka ręczna i siatkówka, lubię gry komputerowe oglądanie filmów i spotykanie się ze znajomymi, chciałbym zostać adminem ponieważ chciałbym pilnować porządku na serwerze i pomagać innym.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: około 5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 15-2012. Staż w grze Counter Strike 1.6:około 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jestem na nie. Mało co Cię widzę na serverze nawet wątpię że grasz te około 5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jestem na nie poniewaz malo grasz i juz mailes tu admina i sie nie sprawdziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Mało czasu na serwie. Mała aktywność na forum. Miałeś adma i się nie sprawdziłeś. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 tez prawie w ogole ci nie widuje i juz miales swoja szanse wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Miałeś już swoja szanse i ja straciłeś .. Mało cię widuje na serwie ... Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooleycoaster 0 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Byles dobrym adminem[przynajmniej tak sądze] i jak byles na serwie zawsze bylo ok, ale grales zbyt rzadko. Nie znam powodu odebrania ci admina, ale miales juz swoja szanse, i ja straciles. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jestem na nie poniewaz malo grasz i juz mailes tu admina i sie nie sprawdziles Xomib, nie, ze się nie sprawdził, ale przez nieuwagę stracił za późne dostarczenie informacji. Jestem na tak, ponieważ dobrze sobie radził z wypełnianiem obowiązków, jak tylko był widoczny na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopiero dwa tygodnie po utracie rangi możesz ponownie złożyć podanie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi