wuwunio 10 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam. Otóż już od dwóch tygodni nie pojawiło się nowe wydanie gazetki graficznej. Powód? Brak kreatywności. Będę musiała na razie zastopować z wydaniami. Nie jest to spowodowane brakiem czasu, tylko na razie nie mam żadnych pomysłów, a przygotowanie takiej gazetki nie jest wcale łatwe. Piszę to, aby nikt z Was sobie nie pomyślał, że mam wszystko gdzieś i nie wykonuje swoich obowiązków. Mam nadzieję, że jeszcze pojawią się nowe wydania gazetki graficznej. Zależy mi na tym, gdyż zauważyłam zainteresowanie gazetką z Waszej strony. Także jeszcze w tym miesiącu coś napisze. Z góry przepraszam!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Szkoda, że nie ma gazetki, ale nie musisz przepraszać to trudna praca Czekam na kolejne wydanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 no gazetka by sie przydala ; dd no ale zycie prywatne wazniejsze ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 niezlyLOL., złota łopata! A nad gazetką będę pracowała dzisiaj z Diglettem, bo i tak nie mamy nic do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi