wuwunio 10 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Witam. Otóż już od dwóch tygodni nie pojawiło się nowe wydanie gazetki graficznej. Powód? Brak kreatywności. Będę musiała na razie zastopować z wydaniami. Nie jest to spowodowane brakiem czasu, tylko na razie nie mam żadnych pomysłów, a przygotowanie takiej gazetki nie jest wcale łatwe. Piszę to, aby nikt z Was sobie nie pomyślał, że mam wszystko gdzieś i nie wykonuje swoich obowiązków. Mam nadzieję, że jeszcze pojawią się nowe wydania gazetki graficznej. Zależy mi na tym, gdyż zauważyłam zainteresowanie gazetką z Waszej strony. Także jeszcze w tym miesiącu coś napisze. Z góry przepraszam!Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bieberlOve[x] 0 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Szkoda, że nie ma gazetki, ale nie musisz przepraszać to trudna praca Czekam na kolejne wydanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 no gazetka by sie przydala ; dd no ale zycie prywatne wazniejsze ; p Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 niezlyLOL., złota łopata! A nad gazetką będę pracowała dzisiaj z Diglettem, bo i tak nie mamy nic do roboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts