Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Przydaloby sie napisac poradnik dla nowych adminow. Opisac na nim "ogolnie" zasady panujace na forum i serwerze. Np: ze kazdy Warn dla Admina musi zostac jak najszybciej odrobiony, ze robimy 5 ssow, ze za brak aktywnosci na forum traci sie admina. Ze po uzyskaniu admina nalezy sie wpisac w prosbach o range( duzo osob mnie sie pyta gdzie to jest) i podac w poradniku link do tego. Moze opis naszego amxmodmenu? Opiekun moze podac link do tego poradnika, tak zeby nowy admin wiedzial na co uwazac. Poradnik najlepiej zeby byl krotki i rzeczowy. krotkie zwiezle informacje. Jesli ktos mialby ochote cos takiego napisac to ja chetnie skorzystam. Jednoczesnie mam malo czasu na napisanie ale moze ktos sie nudzi i cos takiego napisze . A reszta moglaby ewentualnie wprowadzic jakies poprawki , czy podpowiedziec czego brakuje. Mam nadzieje ze to dobry pomysl czekam na opinie. Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Można coś takiego zrobić i wstawić do admin room. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tylko w admin room nie mozna tego zobaczyc poki sie rangi nie ma. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Podejmę się, do wtorku winno być zrobione bo dzisiaj mam potańcówkę na rynku w mieście, jutro niedziela-trzeba się poobijać, poniedziałek-zacznę robić i wtorek-robić skończę a co do tego, to każdy opiekun będzie wysyłał adminowi link do poradnika na priv żeby admin nie musiał szukać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dla mnie taki poradnik powinien byc admin room, a o randze powinien informować admin, bynajmniej zawsze o to prosiłem i sam tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dobry pomysł zrobić taki poradnik dla świeżych adminów.Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Poradnik do admin roomu a jak opiekun przyjmuje nowego admina to niech daje mu informacje o tym że musi się zgłosić po rangę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Zrobiłem coś takiego: http://forum.cs-classic.pl/topic/21032-poradnik-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego-admina/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jest poradnik, dobry, wyzerpujący, czuję się zwolniony z obietnicy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi