bestz! 1 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nick: bestz Powód rezygnacji: powiem kulturalnie że brak czasu.. Coś od siebie: ehh szkoda mi słów, na atmosferę, która tu panuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Szkoda że odchodzisz Wiem że na pewno przydałbyś się na serwerze.Powodzenia w normalnym życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Powodzonka w życiu prywatnym.Zaglądaj czadami do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Starasz się o admina, a potem rezygnujesz. Dla mnie jesteś skreślony, bo to naprawdę jest tylko i wyłącznie zawracanie dupy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Szkoda, że kolejny gracz odchodzi Mam nadzieję, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Starasz się o admina, a potem rezygnujesz. Dla mnie jesteś skreślony, bo to naprawdę jest tylko i wyłącznie zawracanie dupy. Powodzenia. Chodzi o mnie, bo na początku zabrałem mu admina za brak rangi, gdzie prosiłem dwa razy o wpis w temacie, a potem dostał ode mnie opierdziel za temat z graczami csc, których ciągle banował z powodem "Aktywny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi