PaPkUu 658 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Imię: Damian. Wiek: 19. Kontakt: GG: 45813947 Steam: PaPkU*Classic Twój nick na TS3: PaPkU [ Hejziik.™ ] Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chce po prostu pomóc. Nie chodzi mi o range, tylko o to żeby nie zawracać gitary Kryptonowi czy też Rybakowi. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Nie mi to oceniać. Ile czasu spędzasz na TS3: 3-10h. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo dobre. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak. Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Pewnie, że na tak. ;3 Spełnia wymagania. + wiek + znajomość ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jestem na Tak : - Ogarnia bardzo dobrze - Zna dobrze TeamSpeaka - Wiek ma spory - Da Rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 OK przydasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi