skino 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 1. Nick: skino2. Imię: Kuba3. Wiek**: 19 lat4. Poziom na Diablo**: 53,35.5. Twoja Ulubiona Klasa**: Paladyn 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 8/107. Mikrofon(Tak/Nie): Tak8. Składka(Tak/Nie)**:tak9. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/skino/193.33.176.199:27015/10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam. Złożyłem podanie na admina ponieważ zauważyłem iż liczba adminów na serwerze zmalała, często bywają sytuacje że wchodzi na serwer odpał i nie ma kto go zbanować.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie, lecz mam zamiar kupić12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 h13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze, weekend, południe i noc14. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat z małymi przerwami15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 .. Arioch, ja też nie pomyślałem. Przecież był reset GT więc mógł mieć więcej. Nadrób skino aktywność na forum i jest wszystko OK Tak staż w roli admina, składka. 13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze, weekend Dokładnie podaj, w jakich godzinach, rano, wieczór południe.. noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Mała aktywność na forum. Może i masz ponad 20 h na serwie ale zapewne połowa ludzi cię nie zna. Tu nie chodzi o to żeby mieć 20 h i lecisz na adma. Nadrób trochę godzin na serwie popraw aktyność na forum i złóż podanie bo masz i składkę micro i steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeDe.* 2 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja jestem na tak. + wiek + składka + micro Da się z chłopem pogadać,nie wyzywa :] Pzdr. DKgra. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkiWay 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jestem na tak.-ostatnio coraz częściej cię widuję na serwie -ogarniasz -rzadko używasz micro, ale to można poprawić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jestem na NIE, nie raz łamiesz regulamin i jesteś za to banowany, wulgaryzmy.. Spróbuj za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skino 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jestem na NIE, nie raz łamiesz regulamin i jesteś za to banowany, wulgaryzmy.. Spróbuj za tydzień Z tego co wiem nie byłem jeszcze ani razu banowany za wulgaryzmy za łamanie regulaminu też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Mam jeszcze jeden powód na NIE, wypowiadanie się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Kartoteke masz czystą, godziny mnie nie pokoją. Nadrób godziny, nabij 20-25 godzin i złóż ponownie podanie. Jeszcze nie twój czas. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi