Ide po was 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ile czasu poświęcasz forum?: kilka razy dziennie przejrzenie co nowego.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Raz jeszcze chyba w gimnazjum. Z ciekawosci chyba WH. W każdym razie testowo. Paradoksalnie na WH grałem jak jakaś lama Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: SSy - UBDoświadczenie na podobnym stanowisku: ze 2 lata jako admin z prawami do UB na stronce.Informacje o sobie lub uwagi: Reszta jest poniżej 1. Nick: Ide Po was2. Imię: Krzysiek3. Wiek**: 214. Poziom na Diablo**: 345. Twoja Ulubiona Klasa**: Pall 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 8\10 - wiedza do odświeżenia7. Mikrofon(Tak/Nie): Tak - tylko gdy to konieczne8. Składka(Tak/Nie)**: Nie - jestem tu by pilnować serwera a nie dla zabawy9. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.199:2701510. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Szybko wychwycam paralitykow z haxami. Chce miec czysty serwer.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie i nie zamierzam. Moim zdaniem już nie warto. Ogolnie konto mam ale cs nie jest podpięty.12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 2h+13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 08:00 - 02:0014. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 albo 9 lat [dotyczy tylko DM]15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Kilka razy. na CSBOARD ale już serwerownia upadła z przyczyn finansowych z tego co pamiętam. Mam własny serwer na ubunciaku (mam jeszcze troche zasobów wolnych). Jakby kogoś to interesowało to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nie spełniasz wymagań. Przegraj conajmniej 20-25h na serwerze i dopiero złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi