haze.. 0 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wy jestescie nienormalni nie podajecie konkretnych dowodow i zamykacie temat. Nawet nie wiedzialem ze mozna sid zmienic ale jak juz bym zmienil sid to mojego stalego ip od neta bym nie zmienil raczej. Poza tym mozecie wpisac moj steam id w google i zobaczycie dziesiatki forum gdzie wstawialem ss/dema i przez te lata zawsze to samo steam id i ip wiec jak mowie jestescie niekompetentni na to stanowisko... LICZE ZE SIE TU WYPOWIE KTOS BARDZIEJ OBEZNANY Siwy jak piszesz ze gram na aktywnym to prosze o jakies dowody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Co ty chcesz? Wczoraj grałeś na Amne...cos tam..haze , gdy w amxbans masz bana. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53379 Oto on. A inne fora mnie nie interesuj. Grasz na aktywnym, czyli nie dostaniesz UB i tyle w temacie, będziesz pisał kolejne tematy = uznam to jako spam. O coś jeszcze chcesz sie zapytać zanim zamkne temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 to nie jest moj ban gdzie jest jakies ip lub steam id ? Ja od ponad roku gram tylko na nicq Haze i zawswze na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Tymbarkowi przyznałeś się że właśnie na takim nicku, więc co kręcisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Napisalem ze gralem ale to bylo jakies 2 lata temu ... Na waszej serwerowni gralem tylko pod nickiem Haze ostatnio tez wstawialem ss 1 albo 2 i nie bylo problemu ten sam nick to samo ip/id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Siwy tu nie ma co dyskutowac, gracz grał na aktywnych banach, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 JAKICH AKTYWNYCH ??!! MAM STALE IP JAK DOSTANE BANA TO NIE WEJDE NA SERWER !! POROWNAJCIE MOJE IP I IP TEGO AMNESIA HAZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi