Mrr4Tree 0 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 1. Nick: FaLOW2. Imię: Dawid3. Wiek: 18, jeszcze trochę i będzie 19.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre lub bardzo dobre.5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak, mam.6. Składka(Tak/Nie): Zobaczę jeszcze, ale na pewno nie w tym miesiącu.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/FaLOW/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem kulturalną, ogarniętą osobą, która chce pomóc administracji w ogarnięciu serwera. Np. rano rzadko jest admin, a ja przeważnie gram od rana, grają wtedy odpały no i nic innego jak tylko zrobić demko i czekać na admina, ale i tak psuje graczom staty itd...9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:5877522510. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Bardzo dużo, tyle ile będę mógł tyle poświęcę.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Różnie, jak pracuje to na pewno po 16, a jak mam wolne to pewnie od rana.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Parę dobrych lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem już wiele razy adminem, m.in na tej sieci także, właśnie na COD 45k.Papku pisałeś, że jak nadrobię godzinki to zobaczymy, czy będę mógł złożyć szybciej, niż za 2 tygodnie. Myślę, że godzinki lecą mi bardzo szybko, bo wczoraj miałem zaledwie 4h, a dzisiaj już 18, więc postanowiłem złożyć ponownie, bo jak chyba każdy zauważył zależy mi i bardzo się staram. Tym razem na pewno widziałeś mnie na serwie. 1. Ukończone 15 lat - TAK. 2. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - już 18h, więc mogę napisać, że TAK. 3. Zachowanie kultury na serwerze - TAK, nawet piszę innym graczom, aby zachowali kulturę. 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - TAK. 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - TAK. 6. Posiadanie mikrofonu - TAK. 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Raczej TAK, zobaczę jeszcze.FaLOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Średnia aktywność na forum. Ale skoro grałeś przed resem gt Masz steam. Micro Składka W takim razie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Podanie raz na tydzień - Na nie Poza tym nawet gdyby nie to byłabym na nie. Na serwerze wbiłeś godzin tyle i w wymaganiach i od razu składasz podanie. W sumie to jeszcze nie masz 20h "10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Bardzo dużo, tyle ile będę mógł tyle poświęcę." To nie jest odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jesteś świeżym graczem na tej serwerowni bo od 5 dni dopiero z tego co wynika i już 2 razy składałeś podanie ? -Nie dałeś nawet się poznać . -Podanie składamy raz na tydzień. Jestem na nie zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tak jak ci już madzia wspomniała, wczoraj napisałeś prośbę o UB która została odrzucona. Możesz dopiero po tygodniu napisać kolejne podanie. Nie, Podanie co tydzien., warn, godziny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrr4Tree 0 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jesteś świeżym graczem na tej serwerowni bo od 5 dni dopiero z tego co wynika i już 2 razy składałeś podanie ? -Nie dałeś nawet się poznać . -Podanie składamy raz na tydzień. Jestem na nie zapraszam za tydzień. Nowym graczem? Kolego ja tu już grałem jakieś 2 lata temu, czy jakoś tak. A ostatnio miałem przerwę i teraz wróciłem. Żeby ten serwer tyle miał. Tak jak ci już madzia wspomniała, wczoraj napisałeś prośbę o UB która została odrzucona. Możesz dopiero po tygodniu napisać kolejne podanie. Nie, Podanie co tydzien., warn, godziny na serwie Ta napisałem prośbę o UB, zastanów się co Ty piszesz człowieku. Co ma prośba o UB do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na nie! Papku sam napisał złóż podanie za 2 tygodnie a nie po jednym dniu. Oraz masz 2 warny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na nie, minimalne wymagania, wypowiadasz się w podaniu i podanie raz na tydzien a z tego co widze to jeszcze warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrr4Tree 0 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Temat do zamknięcia, odpracuję warny, postaram się za 2/3 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopóki nie poprawisz swojego zachowania, nie składaj podania, ja nie potrzebuje spamu na gg, o to że moi admini nic nie robią. Przemyśl co zrobiłeś nie tak, i popraw to, dopiero wtedy startuj. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi