Leper 3 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 1.Twój Nick: Leper 2.Nick admina/gracza który zawinił: ~WoW~|Trafilem?! 0_o 3.Admin/Gracz : znowu ? 4.Data i godzina: 19:04 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Tylko tyle ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Leper==== Zbanowane IP : 91.222.148.3==== Admin :==== Powod Bana : TXT==== Wygasa : 07/22/2014 - 19 : 34 : 59 ( od 07/22/2014 - 19 : 04 : 6.Opis sytuacji: cóż ... Grałem na mapce Dust2 . Moja klasa to IMP ( teleportuje się na nożu )Dodałem trochę statystyk w grawitacje i podczas skoku chciałem się teleportować i utknąłem na niebie ...Większość Adminów za takie coś killa gracza i od next rundy jest dobrze : )a Admin Wow od razu dał mi bana na 30 min za TXT Wcześniej pewien gracz który został przeze mnie zabity zaczął wyzywać i nie dostał nawet ostrzeżenia , a po chwili ban ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Brak dowodów. Wchodzenie na TXT [Kara: Ban do 1h] Jeśli się zbugujesz w niebie na IMPIE od razu wpisuj KILL, a ja adminowi trafilem powiem, żeby w takich sytuacjach tylko slayał / kickał chyba, że gracz ciągle to samo robi to żeby banował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi