Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 1. Nick: Mazowiecki Marcin 2. Imię: Marcin 3. Wiek: 18 ( lipiec 28 ) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(6/10): Spokojnie szybko się wszystkiego nauczę. 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak (złośliwi powiedzą że trzeszczy,nonsens będę zamykał okno ) 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT **: http://www.gametracker.com/player/Mazowiecki%20Marcin/193.33.177.101:27156/ (Gametracker po resecie,nie zamierzam się chwalić ale +8000min mam jeszcze) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Marcin mieszkam w spokojnym mieście koło Warszawy a mianowicie w Markach,kolega z naszej serwerowni wciągnął mnie w grę Counter Strike . Zarzekałem się że nie będzie fajnie,przecież niby nie mam czasu (praca,dom,obowiązki),ale spróbowałem.Gra wciągnęła tak bardzo,że uczeń przerósł mistrza.Codzienne rozmowy w szkole,ciekawostki,śmieszne sytuacje stały się chlebem powszednim,ale dość już tej brazylijskiej telenoweli moi drodzy.Pragnę zostać adminem,po to by nieść pomoc graczom (którym sam jestem) bo są bezradni z powodu cheaterów,haksów i różnych takich.Sam wiem jakie to trudne grać w upragnioną grę gdy nie ma admina a koleś strzela banie z aimem . 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Z tym serwerem chyba związałem się na amen. Dziennie? 5-7h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 7dni w tygodniu 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 1 rok,lecz potrafię naprawdę często otwierać tabelę. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie byłem adminem,kiedyś musi być ten pierwszy raz hihi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Wiek + Składka + Micro + Aktywność na forum i serwie + Steam - Myślę że można mu dać szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dziwie sie, ze dopiero zlozyl aplikacje. Gra na serwerze wiele miesiecy w duzym wymiarze godzin. Jest ogarnietym, bardzo kontaktowym czlowiekiem + spełnia wszystkie wymagania. Wielkie Tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Marcinek, ja musze każdemu mówić że czerwony dla administracji? Macie regulamin forum i tam pisze. Grasz bardzo długo na serwie, każdy cie zna i jak HARDWELL napisał pewnie połowa sie dziwi że jeszcze adma nie masz I to najwyższy czas Tak, staż na serwie, aktywność na forum .. wymagania, A z adminem to ci pomożemy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 28 lipca urodziny? Jak mój tata ^^ Na tak, gra często, ogarnia, wiek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi