Sony xperia j 10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 1.Twój Nick: Sony xperia j 2.Nick admina/gracza który zawinił: Alealealeksandra 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 10:28 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Sodus <3, siwy jestem, crazy kids 97 6.Opis sytuacji: Obrażał mnie pisząc takie teksty... "haha sony szamto jestem przed tb dziwko" "i kurwa ejstem lepszy szamto" Proszę o bana dla tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 obrazal caly czas nie tylko Sonego ale wszystkich, prosze o bana dla tego gracza...a ja jak odzyskam adma jak rybak na gg wejdzie to bd pilnowal jak zawsze <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Też byłem świadkiem tego zajścia,prosze o bana dla tego gracza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Jestem 2 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No tak bylo , bylo tak . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A ip/sid gracza mam sobie wyczarować nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 CZARUJ,CZARUJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A może jakieś dowody na to ? Siwy i Bartek to może twoi koledzy ?! Ja bym wolał żebyś dal jakiegoś ssa albo demko. No i oczywiście sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Czarodziej rybak, który daje bany żeby ktoś ochłonął powinien umieć czarować.To twój serwer, więc powinienes cos z tym zrobic. PS.Zmieńcie wzór skargi bo patrzę że jest zły. Daj punkt że trzeba podać ip Gracza/Admina Pozdrawian -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Sony to Ty chciałbyś żeby Rybak znał wszystkie IP i SIDy ?! Gracz składający skargę powinien podać IP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A może jakieś dowody na to ? Siwy i Bartek to może twoi koledzy ?! Ja bym wolał żebyś dal jakiegoś ssa albo demko. No i oczywiście sid Widzisz co Ty piszesz? Masz wyraźnie (demko/screeny/świadkowie) czyli znaczy, że możesz powołać się na któreś z wymienionych, w tym wypadku są świadkowie, więc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Są świadkowie, ban powinien być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi