crisu 0 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam i tutaj jest problem admin zrobił mi ss'y byłem afk na skrzyniach w górnym z resztą można to na demku zobaczyc jezeli ktoś nie wierzy i w tym przypadku miałem zminimalizowanego cs'a z czego każdy ss jest czarny :-) Nie ważne czy mi dacie UB czy nie ja wiem ze nie czitowałem co widac na demku a to tylko zwykły publik PozdrawiamNick:fnatic. fiqu ~~AIMLink do SSów:http://speedy.sh/F5yU2/czarnessy.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:50128533' [AMXBans] =============================================== Serwer:dd2 Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=59786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Może tak demko? Sam mam sobie szukać? Przypominam że czas o prośbę UB jest określony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nie no stracił zainteresowanie swoim UB, Czarne ss - minimalizacja cs'a, czy/lub kopia. Ale że "autor" zapomniał o tym, nie będę sprawdzał demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi