N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Nick: nataljaWiek: 18Staż gry Counter-Strike: około 6 lat z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : nie, ale myślę, ze sobie poradze. Wszystko jest dla ludzi.Ile czasu poświęcasz forum?: około 3-4 h dziennieCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: oczywiście, gdy rozpoczynałam z cs skorzystałam z wh.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: nieDoświadczenie na podobnym stanowisku: żadnego, jednak dość długo juz gram i wiele widziałam.Informacje o sobie lub uwagi: Jestem Natalia uczęszczam do trzeciej klasy technikum logistycznego. Wyznaje racjonalizm i nacjonalizm. Interesuje sie literaturą oraz sportem. Czytam dużo książek oraz gram w 1.6. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na tak, ostatnio zauważyłem, że gracze muszą długo oczekiwać na UB, a dodatkowa osoba, która bywa często na forum by się przydała Wymagania spełnione, więc myślę że wszystko zależy od nastawienia Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na tak. AB jest łatwy do nauczenia, wiek, długo na forum. Poczytaj sobie trochę o rodzaju czitów żeby rozszerzyć swoją wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na Tak Spełnia wymagania a nauczy sie szybko obsługiwac amxbans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na tak : Wymagania tak naprawdę spełniasz ,obsługa amxbans jest bardzo prosta ,nauka nie zajmie Ci nawet 2 minut , Odpowiedni wiek ,no i korzystałaś z czitów ,czyli wiesz jak to działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 +aktywnosc na forum i na ffa +bardzo dobry admin +ogrania Natalke znam i mam bardzo dobre zdanie. Osoba na ktorej mozna polegac NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem tego samego zdania, co kolega wyżej. Jesteś już z nami długo, nie ma na Ciebie skarg, spełniasz swoje obowiązki + aktywność. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dziewczyna do demek? Jak najbardziej na tak ;D Wymagania to po pierwsze, 2 sprawa trzeba jak juz napisalem osoby do oglądania demek Pomocy Więc 7/8 wymagania, i UP co daje Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrr4Tree 0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Koledzy wyżej już powiedzieli, dlaczego na tak, więc oszczędzę gadaniny. Ja również na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Pisz na gg zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi