Tofik.^^ 0 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Siemka.Polecam wam bardzo fajny film według mnie pt. ,,Igrzyska Śmierci''Katniss pochodzi z Dwunastego Dystryktu, jednego z najbiedniejszych regionów w państwie Panem. Kiedy jej młodsza siostra zostaje wylosowana do udziału w Głodowych Igrzyskach, corocznym turnieju organizowanym przez bezwzględne władze, Katniss zgłasza się, by zająć jej miejsce. Musi opuścić nie tylko rodzinę, której jest żywicielką, ale i Gale’a, który zdaje się kimś więcej niż przyjacielem. Aby ich jeszcze zobaczyć, musi zwyciężyć w transmitowanych przez telewizję Igrzyskach. Przeżyć może tylko jeden uczestnik. Pochodzący z biednego dystryktu i nie szkoleni w walce Katniss i chłopak Peeta, w oczach widzów skazani są na porażkę. Igrzyska są jednak nieprzewidywalne. Między młodymi rodzi się uczucie, a odważna szesnastolatka rozpala w ludziach nadzieję na zmiany. Staje się symbolem buntu i walki z niesprawiedliwością. Jednak jeśli kiedykolwiek ma zobaczyć jeszcze rodzinny Dystrykt 12, musi dokonać rzeczy niemożliwych . Według mnie jest to bardzo ciekawy i w niektórych momentach wzruszający film ; D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 ogladam , fajny ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks 0 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Nie oglądałem i nie zamierzam, bo nie oglądam takiego typu filmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vienio92 37 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Nom extra film Też polecam każdemu najnowszy film : " 2012 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts