3yczek 15 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 1. Nick: Bykuu 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jak trzeba będzie to owszem 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bykuu/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miły,spokojny i kulturalny Dlaczego ja ? Ponieważ jest coraz mniej adminów na serwerze nie raz są takie sytuacje że gracze wchodzą na txt i grają na haxach a adminów wtedy nie ma. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4H 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 9-11 14(15)-16(17) 12. Staż w grze counter strike 1.6 5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Kłamiesz w podaniu. To dziwne że jesteś kulturalny zobacz swoje amxbans :x ban za obrazę adma i chyba 3 bany za obrazę graczy. Nie masz steama. Konto dla podania. Nadrób aktywność na forum popraw kulturę i zapłać składkę. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 + Oganięty + Miał admina + GT +AMX - konto dla podania Serwer potrzebuje więcej adminów a moim zdaniem Bykuu nadaje się jako admin. W końcu jak by były problemy to można odebrać admina więc jestem za OKRESEM PRÓBNYM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 kultura , czesto na serwie/ts3 , ogarnia moim zdaniem mozna dac szanse a aktywnosc na forum nie jest tak istotna chyba wazniejsze sa godziny na serwie, jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Okres próbny. Jak wyżej inni napisali, że nie zawsze jesteś kulturalny. - Wiek + Micro + Czas na serwerze + Steam - Składka + Amxx + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian J. 5 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 NIE!!!!! -Wyzywa graczy - Wchodzi na txt pod pretekstem ( inni też wchodzą) -Brak steam'a -Konto do podania! NIE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Tak Często na ts3 Widzę go często na serwerze Jedyny minus jak dla mnie to steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 -Wyzywa graczy To wystarczy, jak i brak aktywności na forum/ Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda 1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tak + aktywny + wiek + doświadczenie + alkocholik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian J. 5 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tak + aktywny + wiek + doświadczenie + alkocholik Jakim plusem jest być alkoholikiem!? alkoholik* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tak. składka miły / kultura ogarnia czesto na serwerze. Siwy ty masz (miałeś. nie jestem pewny czy dalej masz) admina, a i tak z nami nie grasz, ciebie wgl na serwie nie widać. No to nie wchodziMY w porę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Na tak. Czesto na serwie Amxx Skladka Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie,brak spełnionych podstawowych wymagań,jak dla mnie zamek i kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Zbieram dobrze, że ty o tym nie decydujesz co się dzieje z takimi podaniami. Co do podania to jestem na nie, słaba aktywność na forum, brak steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ja jestem neutralny -konto dla podania -brak steama +jest bardzo dobrym graczem +potrafi się zachować w różnych sytuacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Na Tak +aktywny +wiek +doświadczenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A ja ci dam szanse ale popraw swoje zachowanie : - Doświadczenie ma -Wiek też -Składka jest -Dużo na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Przekonaj bardziej do siebie publike narazie nie podobają mi się wypowiedzi o Tobie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi