Guli Wer 17 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nazwa skinu/modelu: v_knife.dmlOpis: Dzięki temu modelowi nóż będziemy trzymać w lewej ręce, wszystkie bronie zostaną w prawej (jeżeli takie macie domyślne ustawienie)Instalacja: Plik wklejamy do folderu "D:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike\models" Tak jest u mnie. Chodzi o to, aby wrzucić go do folderu z modelami. ScreenShoty: Download: http://speedy.sh/dHqUw/v-knife.mdlŹródło: Nie pamiętam skąd go pobrałem, dawno to było, lecz plik wziąłem ze swojego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 po co? Wystarczy wpisać w konsole cl_lw "0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Siwy ale jak wpiszemy cl_lw 0 to się rozrzut zmienia, najlepiej to zauważyc strzelając Full auto w ścianę z famasa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na publicznych serwerach nie jest zabronioną komendą. No to nie widze problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 No tak ale niektórym taki rozrzut z cl_lw 0 może przeszkadzac, i wolą grac na starym recoilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ze względu właśnie na ten recoil nic o tym nie pisałem. Jak ktoś się uprze, albo nie chce mu się bawić z wgrywaniem można te pare linijek** wklepać do configu, ale działa to tylko na klawisze 1,2,3 bo jak zmienimy np. klikając Q to z tego co sprawdzałem może nam broń zostać w lewej. Innymisłowy wgranie modelu to sposób bezproblemowy. ** bind "1" "slot1; cl_righthand 1" bind "2" "slot2; cl_righthand 1" bind "3" "slot3; cl_righthand 0" bind "4" "slot4; cl_righthand 1" @Przy tej komendzie co podałeś Siwy zmienia się też czas reakcji broni od czasu kliknięcia myszką, także nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi