OLA 11 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 1. Nick: $> OLA <$2. Imię: Aleksandra3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Ogarnięte, 7,5/105. Mikrofon(Tak/Nie) - TAK6. Składka(Tak/Nie): - Oczywiście, że mogę się złożyć, tylko napiszcie gdzie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%24%3E%20OLA%20%3C%24/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem elokwentna, obowiązkowa, tolerancyjna i komunikatywna; składam swoje podanie, ponieważ chcę zapobiegać złu, które co jakiś czas zaszczyca swoją obecnością serwer i zakłóca dzienną harmonię wśród graczy ; ponadto uważam, że sprostam obowiązkom wynikającym z bycia adminką; wiele osób mnie zna z racji tego, że nie zgadzam się na OSZUSTWO i CHAMSTWO :bad: Byłam wcześniej adminem i bardzo dobrze wiedziałam, co należy do moich zadań! 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): NIE10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: jestem na nim codziennie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Póki co nie pracuję i gram w każdy dzień, zdarza się, że siedzę całymi dniami, najcześciej gram po godzinie 15, ale też często można mnie spotkać rano, a szczególnie po 22 każdego dnia / jeśli mnie nie ma, to jest to chwilowa usprawiedliwiona niemoc :rose-dead: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: od grudnia 201313. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, byłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem na tak. ogarnięta osoba miło się pisze i da się normalnie po pisać Nawet da się kilka spraw wyjaśnić normalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 gra w nocy kiedy rzadko co jest jakis admin i wczesniej dawala sobie rade wiec na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Amx w miarę :x Ma micro i składkę :x Była adminką już :x Czemu miałbym być na nie ? :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na tak. Wiek, Amxx, aktywność, oraz jest ogarniętą osobą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na tak, Ogarnięta, miła, amx wporządku, aktywna na serwerze, idealnie pasuje na stanowisko admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem na tak Ola jest miłą, ogarniętą i w miarę doświadczoną osobą. Wcześniej posiadała admina i nie było na nią większych skarg, zna komendy AMXX, oraz gra w godzinach, w których rzadko kiedy są admini 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jak najbardziej TAK. wiek+ składki+ ogarnięta+ wcześniej była adminem, nie powinno być problemu P.S. Kobieto! Propsy za 1 moment w sygnaturze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem na Tak Miała admina Amxx Wiek Ola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ponieważ chcę zapobiegać złu Ola, jak by tu ci nie dać nie. 7/7 wymagania (no prócz składki, to 6/7) + Bardzo długo grasz na serwie jak i większość a może nawet wszyscy cię znają. To nie będzie "admin świeżak" + miła i pomocna + No i aktywna na forum, w "swoim" dziale. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 jestem na tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Na tak. Bardzo dobrze wywiązywała się z obowizków admina, ogarnieta, wszystyko ok. Zdecydowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wiem, że nasza współpraca nie będzie się dobrze układała i niejednokrotnie będziemy się spierać w różnych sprawach, ale jako, że grasz w godzinach raczej wieczorowych i nocnych, kiedy adminów brakuje, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęta pisz na pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi