Xomib 1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 1. Nick: Xomib2. Imię: Piotr3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Xomib&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:lubię sport a najbardziej piłkę nożną chodzę niestety do pracy dla tego mogę grac w takich godzinach chce żeby było na serve kulturalnie i miło:))) 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od 15 do 2312. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 15h na serwerze, to za mało. Na forum też nie ma aktywności. Myślę, że nie ma sensu składać podania, skoro nie spełnia się wymagań. Posiedz więcej na serwerze i złóż podanie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jest wystarczajaco dużo adminów na serwerze. Miałeś już swoją szanse. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jestem na NIE. Miałeś już admina i jesteś nie kulturalny WIELKIE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tak jak powiedziała Madzia :x Za mało godzin na serwie. Kiepska aktywność na forum. Z kulturą kiepsko :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja powiem że mało godzin ma , no i z kulturą cienko ale moim zdaniem nada się Potrafi od różnić cheatera od gracza który potrafi grać Jestem na tak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja jestem na TAK, nie przypominam sobie żadnej nieprzyjemnej sytuacji z Xomibem, ogarnia AMX, godziny na pewno nadrobi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jestem za okresem probnym, nadrob godziny na serwerze i po tygodniu zobaczymy czy byles aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jestem za okresem probnym, aktywnosc szybko nadrobi na serwie oraz forum. Mial juz admina i był w tym bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja jestem na nie, bo pewnie powtorzy sie sytuacja z roku szkolnego, gdy wszystkich obrazales. Byla wtedy nie mila atmosfera wsrod adminow. Ogarniasz amx itd ale nie mam ochoty kolejny raz sie denerwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KROKU 0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 JESTEM NA TAK OGARNIA AMX I CZESTO GRA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja jestem na nie, tak jak powiedzial P-Ce - Gdy byles na serwerze nie panowala zbyt mila atmosfera, a niektore decyzje podejmowales bez ZADNEJ konsultacji z innymi adminami, gdy bylo ich na serwerze kilku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na nie. Wróciłes po przerwie więc posiedz chwile na bf-ie i zapraszam za tydzien. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi