Rosiek 0 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam , specjalnie dla tego tematu załozyłem konto na forum więc bez dłuższego wstępu przechodzimy do sedna. Jak zauważyłem przez kilka dni gry serwer stoi w miejscu , nie rozwija się a może nawet i upaść . Jakie mam na to argumenty zapytacie ? Pierwszym argumentem jest to że znaczna (większa) część serwera gra klasą Zabójca która jest nie zbalansowana. To jest powód dla którego nowi gracze którzy przyjdą na serwer zaraz z niego uciekną iż nie mają oni szans zabicia kogokolwiek kto gra tą ową klasą. Więc jeśli nowi gracze uciekną a np. starym graczą znudzi się już diablo i także odejdą to serwer upadnie. Nowi gracze którzy już byli na serwerze nie będą świadomi że tamci starsi odeszli i nie wejdą na niego a co za tym idzie nie będzie graczy. Jak dla mnie jest to sensowny powód by poprawić tą klasę lub dodać jakiś przedmiot który ułatwi granie przeciw niej . Nie mówię żeby na wejście pokazywał niewidocznych ale np. mógłby neutralisować ich niewidzialoność na 3 sekundy .Jest to moje zdanie i jeśli chcecie wypowiadajcie się ponieważ zdrowa dyskusja jest potrzebna nawet największemu cebulakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 15 lipca nastopi reset serwera tu masz link do tematu ---> http://forum.cs-classic.pl/topic/20444-ankietanewmodyfikacja-reset-lvl/page-2#entry120411 A jesli chcesz pokonac zabojce wystarczy klasa mag ktory ma latarke ktora naswietla niewidzialnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosiek 0 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kajman czyli w świetle tego co napisałeś - każdy nowy żeby coś ugrać musi grać Magiem czyli jest to narzucanie klasy a to chyba nie jest celem tego moda/serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie nazucam grania klasa mag wystarczy nawet wyrzucic granat dymny w miejsce w ktory przypuszczach ze sie przeciwnik a jesli jest niewidzialny w dymie widac jego kontory a pozatym mozna taka osobe zauwazyc patrzac ja cien nog lub zarysy postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 jak dla mnie autor tego postu trochę przesadza, ja tam z Zabójcą nie mam żadnych problemów, na innych Diablo Modach owa klasa ma podobne lub nawet takie same umiejętności co tu i jakoś serwer ma stałych graczy albo jest FULL... co do modyfikacji bd ona 15 sierpnia Kajman byka strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak dla mnie temat jest bez sensu. Zabójca nie jest taki dobry, w przeciwieństwie do innych klas jest zbalansowany. Ma swoje wady i zalety. Gracze mają takie jak by ułatwienie / utrudnienie bo zabójca ma x % na wyrzucenie w powietrze gracza, co ułatwia / utrudnia ucieczke. I nie jest tak jak mówisz, wystarczy jeden doświadczony gracz klasy: Mag oraz pare granatów SMOKE i ninje/zabójcy mają lipcie Można się zgrac i spokojnie z nimi dac rade. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi