KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 1. Nick:KreJJzol2. Imię:Karol3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/KreJJzoL/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem miły,sympatyczny,przyjacielski i dobrze dogaduję się z graczami(w tym adminami).Nie lubię kiedy cziterzy są na serwerze,a nie ma admina i gracze muszą z niego wychodzić(serwera).Chciałbym uniknąć takich sytuacji i dlatego staram się o admina.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Rano,po południu,wieczorem,bez różnicy czy weekend czy dni robocze12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Spełnia wymagania.Gracz bardzo ogarnięty.Dobrze dogaduje się z graczami. Konto do podania,ale to można nadrobić,ważniejszy jest czas na serwerze. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A można ci dać szanse, no już chwile jesteś na serwie Składka, i godziny w jakich jesteś na serwie. Ale popracuj nad aktywnością na forum, w szczególności w swoim dziale [ DD2 ] Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgadzam sie z chlopakami. Ogarniety, czesto na serwie, nie sprawia problemow, mozna dac mu szanse. Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem tego zdania co koledzy wyzej, ale ciekawi mnie jedna rzecz. Nie byles nigdzie adminem, a amx ogarniasz na siódemke? Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 konto dla podania. brak steam. Średnio z tymi godzinami na serwie. Na nie. Wypowiedziałeś się we własnym podaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 konto na forum dla podania brak steama tak jak kolega wyżej wątpię,żebyś nie miał admina,a ogarnial amxx na 7 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Rano,po południu,wieczorem,bez różnicy czy weekend czy dni robocze Jakoś jaśniej może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 wiek, aktywnosc, bezproblemowy gracz na plus. jedyny minus to konto dla podania jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem na tak. Konto można szybko ogarnąć, na serwerze gra, jest ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 poste ze TAK , gra juz dlugo i bezproblemowy ( co z tego ze nie mial admina a zna amx na 7 ? mogl sie nauczyc w 1 dzien ) konto na forum ? nawet nie obejrzycie sie a wyprzedzi was w postach , a no i z Bialego odemnie to bez problemu xD 5 ! wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Powiem szczerze. Spełnia wymagania. Swój chłop.Gra długoŚwietnie się z nami dogaduje.Jestem pewny,że ogarnie AMX Jestem na Tak."Cześć jestem Krejzol mam 19 lat" - Rozwaliłeś system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dzięki Wielkie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jestem jak najbardziej na tak . » Aktywny » Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jestem na Tak spoko koleś itp dużo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 na tak -często na serwie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Brak steam, jak dla mnie za mało aktywny na forum, nie przypominam sobie by zgłosił kogoś na forum, Myśle, że staż na naszym serwie mimo wszystko za krótki.... Teraz wakacje, to się stara być aktywny.Jak na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A ja też jestem na tak, +ogarnięty +wiek +czesto na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi