szoguun 1 568 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Otwieram Galerię James Rodriguez zapraszam do oceny chcę tylko szczere oceny czyli Naxiu się na pewno ucieszy ^^. Tu trafiają tylko prace które według mnie są dobre i mają miano tu być zaczynamy. 1. 2. 3. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ostatnia praca jest nawet całkiem całkiem a reszta to szit Mogłeś się pobawić renderem bo nie nie pasuje do reszty obrazu Ćwicz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 O to kolejna moja praca proszę oceniać. 4. 5. 6. Przy czwartej sygnaturce trochę się pobawiłem renderem myślę że dobrze mi poszedł zapraszam do szczerej oceny 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 3 i 4 jest fajna, reszta też ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 7. Dzisiaj może stawię kolejną pracę zapraszam do oceny 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mógłbyś pokazywać jak praca wyglądała wcześniej to można by wtedy naprawdę ocenić xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Nie rozumiem Ilonką 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 No oryginał i to jak ty to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Te prace są prze ze mnie robione nie wiem o co CI chodzi :C a o to sygnaturki specjalnie dla JayMcKenziego 8. 9. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dzięki wielkie, jutro sobie ustawię Ogólnie prace bardzo fajne ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 w 9. zmienić czcionke, ułożenie, z renderem coś zrobić, dać obramowanie sygnaturce, to była by lepsza. A teraz to niezła;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 o to kolejne prace zrobię dzisiaj jeszcze 2 10. 11. 12. w 10 pracy trochę pobawiłem się napisem średnio mi to wyszło ale reszta jest fajna jutro kolejne prace tym razem będzie Userbar i Spray 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 10. napisz do kosza, render troszeczke wtopić, ale tak to Dobra 11. Okulary z lewej strony i te włosy brzydko się wybieliły, postaraj się nad wtopieniem rendera, ogólnie też spoko 12.Tutaj najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 wy nie umiecie rendera wtapiać..... PISAŁEM COŚ O TYCH WARSTWACH, NIE NAKŁADA SIĘ ICH NA RENDER..., TYLKO WYCIERA totalny shit, prace są puste nic tam nie ma... Napisy kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 13. 14. 15. 16. Myślę ze tylko rendery i napisy to moja słabość ale wszystkiego da się nauczyć Praca numer 15 wstawiłem ją ponieważ jest kolorowa i sam wyciąłem render 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Korzystaj z tutoriali bo miernie Ci te sygnatury wychodzą .. nie obraź się , ale już Miszejla robi lepsze , z tego fakt , że jest dziewczyną to nie zmienia faktu. Rzadko jakaś kobieta angażuje się w grafikę komputerową . Bierz z niej przykład , albo ode mnie. Z innej beczki : Ile poświęcasz czasu na 1 sygnature? ja myśle , że po 5-15min. Jeżeli chcesz uzyskać takie efekty jakie ja otrzymuje no to mój drogi .. otwieramy gimpa , szukamy tutoriali i wrzuć efekt Twój końcowy + podeślij mi link do tutka . Też mogę zrobić mój tutorial video , ale jak już coś to pw do mnie. Recenzja boli , wiem bo sam tego doświadczyłem. Początki są trudne ,ale z czasem się polepszy. Pytania jakieś masz? - pisz tutaj w tym temacie , a również możesz na pw pisać. Pozdrawiam , Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Korzystaj z tutoriali bo miernie Ci te sygnatury wychodzą .. nie obraź się , ale już Miszejla robi lepsze , z tego fakt , że jest dziewczyną to nie zmienia faktu. Rzadko jakaś kobieta angażuje się w grafikę komputerową . Bierz z niej przykład , albo ode mnie. Z innej beczki : Ile poświęcasz czasu na 1 sygnature? ja myśle , że po 5-15min. Jeżeli chcesz uzyskać takie efekty jakie ja otrzymuje no to mój drogi .. otwieramy gimpa , szukamy tutoriali i wrzuć efekt Twój końcowy + podeślij mi link do tutka . Też mogę zrobić mój tutorial video , ale jak już coś to pw do mnie. Recenzja boli , wiem bo sam tego doświadczyłem. Początki są trudne ,ale z czasem się polepszy. Pytania jakieś masz? - pisz tutaj w tym temacie , a również możesz na pw pisać. Pozdrawiam , Haze. z tego co widzę twoje prace są na tym samym poziomie więc nie wywyżaj się tak Co do prac no to to samo co zawsze, warstwa na ciele podstawowy bład Nie chce mi się już tego pisać po raz setny Psuje to efekt + tło beznadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Haze, czemu porównujesz mnie do Jamesa? Robię grafikę w lepszym programie i więcej czasu. James który nie wiem.. robi ją z 2 tygodnie w gimpie? I James niech nie bierze przykładu ode mnie, lub od Ciebie bo Ty wielki grafik nie jesteś. Jak dla mnie adanoi robi konkretne prace. I tylko on. Więc nie uwazaj się za jakiegoś bossa w grafice, bo Ci jeszcze do niego daleko. A co do James'a prac. Co raz lepiej Ci to idzie ;D Chociaż polecam Photoshopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 @Haze. Ja nie korzystam tutoriali próbuje sam się uczyć jedynie w czym możesz mi pomóc to jak masz bardzo dużo pędzli to możesz je spakować i dać do pobrania @adanoi Jak możesz to byś mógł wysłać mi paczkę swoich pędzli ? @Miszelja. Nie wiem o co Ci chodzi z tym "James który nie wiem... robi ją z 2 tygodnie w gimpie ?" nie wiem o co Ci dokładnie chodzi ale domyślam się że to chyba chodzi o moje prace jeśli się mylę napisz . I nie zmienię programu bo już się przyzwyczaiłem do gimpa Zapraszam do oceny kolejnych moich prac 17. W 17 pracy próbowałem wtopić jakoś render nie nakładałem na niego żadnych tekstur tylko zmieniałem tryby sam nie wiem jak mi to wyszło ale chyba dobrze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Haze śmiem twierdzić że twoje prace są gorsze od Jamesa więc nie masz się co wywyższać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Może być , oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jutro wstawię prace z Lewandowskim w barwach Reprezentacji Polski i BVB 18. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Może być , tylko rozmaż bardziej ten render żeby był on wtopiony w tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Kolejne prace dzisiaj jeszcze będzie Lewandoski 19. 20. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi