N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dzięki James, boskie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 39. Praca robiona w Lipcu czyli dawno ale fajnie mi wyszedł 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ogólnie estetyczna praca. Ale ja bym dała moze troszke ciemniejszy napis, bo tak troche zlewa sie ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Dzięki ale to były moje pierwsze prace robione na tej sieci ^^ ale czasami jak coś zrobię to jest dobra praca ;P Jak ktos chcę może narzucić temat do następnej sygnaturki Edytowane 3 Października 2014 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 39. Praca robiona w Lipcu czyli dawno ale fajnie mi wyszedł 38. Dla Natajli A więc wracamy... Najpierw awek Monokolor razi w oczy, nie wiem co tam jest prócz tego napisu, nie udany wynalazek Cr7 nawet nawet ale napis kosz. większy rozmiar by mógł być. Praca trochę pusta i render źle dobrany Może nie będe dawał ocenki bo nie chce cię rozczarowywać ale ćwicz bo jest lepiej ale jeszcze nie dokońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 39. to mój pierwszy herb i dzięki adanoi bo wiem że idę w dobrym kierunku i jednak lepiej mi to wychodzi a napisy to się poprawi ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w powiększeniu ten "herb" wygląda o wiele lepiej , bo na miniaturce słabo .. Wg ten faciu nie jest wtopiony mogłes dac jakis fajny efekt czy cos ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 sygnet z neta czy robiony samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Skill rośnie Misiek, ale to dalej nie to. Pracujemy dalej ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) @adanoi nie wiem zbytno o co Ci chodzi http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/German_Escutcheon.svg/350px-German_Escutcheon.svg.png ale to i render było z neta a tak wszystko samemu. @Paulina chciałem dodać efekty ale jakoś mi nie wychodziło i ten ludzik nie miał być wtopiony ;D Edytowane 4 Października 2014 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mi się coraz bardziej podobają twoje prace. W niektórych jest trochę niedociągnięć, ale jest o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 40. Praca z zlecenia dodałem kobitcie rudy kolor włosów ;d 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 no rudy kolor Ci ładnie wyszedl ;> ale reszta suuabo. Kobitka słabo wtopiona. I popracowałabym nad napisem lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kobitka była z tłem XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 to jak z tłem to słaba kobitka ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jak dla mnie bomba jest. Chciałbym taką sygnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak chcesz mogę CI ją edytować bo mam ją zapisaną bez tych napisów i mogę zrobić dla każdego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ey ona była dla mnie robiona na zamówienie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 41. Praca mi się podoba ponieważ fajnie mi wyszła ta praca bo koszulka naprawdę nieźle wygląda . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Render, kozak Lecz nie wtopiony i tło wydaje się puste ;3 Jeśli chodzi o Ciebie widzę na prawdę chęci włożone w grafikę, pracuj dalej a będziesz jeszcze lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 fajnie tylko że to jest zdjęcie podczas meczu a ja zrobiłem desaturację i pomalutko dokładnie malowałem koszulkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To teraz wytnij ładnie render Lub możesz nakładać odpowiednie warstwy a potem je wycierać ;> Polecam wycinanie, warto się nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) 41. Praca mi się podoba ponieważ fajnie mi wyszła ta praca bo koszulka naprawdę nieźle wygląda . Ta akurat jest fajna, ale trochę pusta Edytowane 11 Października 2014 przez Nessia ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Całkiem niezłe te prace Porób może jeszcze troszkę avatarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Już nie będę dawać numerków i o to mój pierwszy userbar od sporego kawału czasu Edytowane 29 Października 2014 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi