neska. 3 198 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nick na forum: Nessia ♥Wiek: 16Staż na Forum: Od października 2012 roku.Znajomość Regulaminów: Regulaminy czytałam wielokrotnie, więc znam je bardzo dobrze.Czas jaki możesz poświecić na forum: 4/7h dziennie.Znajomość funkcji Moderatora: Miałam już moderatora, właśnie na tej sieci i ogarniałam go. Uważam, że nie będzie ze mną żadnych problemów.Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Jestem na sieci już dosyć długo, więc myślę, że można mi zaufać i powierzyć to zadanie. Na forum jestem aktywna jak tylko mogę, a przebywam na nim dziennie min. 4h. Myślę, że obecnym modkom przyda się następna osoba do pomocy i ja nią mogę być. Uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Wcześniej radziłam sobie dobrze, więc teraz nie będzie inaczej. Podczas wcześniejszego moderowania, nie było na mnie skarg, więc myślę, że jest to chociaż jakiś plus. Mam dobry kontakt z innymi użytkownikami forum i jestem osobę bezkonfliktową.Jeśli mnie przyjmiecie to obiecuję, że to nie będzie zła decyzja. Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Jak już pisałam, w poprzednim podaniu. Myślę, że pomysły przyjdą z czasem, bo jak dla mnie na razie nie trzeba nic zmieniać. 1. Co najmniej 20 dni spędzonych na forum ✓ 2. Przynajmniej 200 postów napisanych na forum ✓ 3. Konto na forum powyżej 4 miesięcy ✓ 4. Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat ✓ 5. Chęć pomagania innym użytkownikom ✓ 6. Czyste konto (Brak warnów) ✓ 7. Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum ✓ 8. Dobra znajomość regulaminów forum ✓ 9. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji ✓ /Edit Lato, akurat ty piszesz rzeczy, o których nawet nie masz pojęcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Na nie. Byłaś moderatorką, ale potem zaniedbywałaś obowiazki z tego co mi wiadomo. Daj się na razie wykazac Ilonezie, i +1 modek starczy jak na razie, bo Karol pisał, że i tak już jest dużo modków. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 LAto najpierw ogarnij swoje obowiązki a potem pisz o innych Reku powinna być off ale jestem na tak wiem że teraz nie rzucisz tego tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Może miała powody, możesz tylko tam gdybać panie Lato, ten plus możesz zdecydowanie edytować bo jest on napisany bez znaczenia, gdyby było wystarczająco moderatorów to rekrutacja w 100% byłaby zamknięta, pomyśl trochę przetrzyj oczka i popatrz chłopcze, SPROSTOWANIE.Osobiście jestem na tak, dasz sobie rade tak jak dawałaś wcześniej, a czemu zaniedbałaś to, niechaj nikogo to nie interesuje, ponieważ wiem coś o tym.Spełniasz także wymagania, doświadczonych osób nigdy za wiele, powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Na nie ,napisałaś ,że ogarniałaś moderatora na tej sieci ,ale taka prawda ,że jakby tak było ,to byś miała go do teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja jestem na Tak,ma duża aktywność na forum jak dla mnie ogarnie posadę Wymagania duży + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja bym dal MAdzi szanse bo duzo siedzi na forum, a mniej gra co czasem jest duzym plusem:) Jest bardzo aktywna na SB i lubiana . Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Modków aktywnych nigdy nie za duzo. Magda jest naprawdę mądrą dziewczyna i przytrzyma porządek na forum. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Modków właśnie za dużo w tym rzecz druga sprawa to twoje zachowanie na forum na niektóre rzeczy można przymknąć oko i odpuścić ale to ile postów nabiłaś w ile czasu sama doskonale wiesz. Otóż ani ja ani Karol takiego zachowania nie lubi, Moderator czy użytkownik który chce nim kiedykolwiek zostać ma dawać przykład swoim "ja" na forum, Ty dałaś przykład jak wbić 800 postów w 5 dni są ludzie którzy mają aktywne konta 1.5 roku mają mniej niż 800 postów nabitych wypowiedziami tam gdzie trzeba, nie w każdym podaniu czy w każdym istniejącym na forum temacie i takich ludzi chętnie na to stanowisko przyjmiemy. Narazie odpadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi