POLAND_WRONA 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam , Nick : POLAND_WRONA Skarge mam jedną i jedyną , na serverze jest za mało adminów lecz to juz jest wasza sprawa, proszę o zbanowanie a DOWODy macie na HTLV :] gdyz tego nie zrobicie stracicie całkowicie ludzi ktorzy graja na tym servie. *_*(FAZA) *_* 84.198.211.248 Nonsteam 28.07.2014 po 22 godzinie aim soft wh do rana? peta 188.213.84.195 Nonsteam 29.07.2014 aktualnie mapa cs_assult Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 chłopie w wakacje nie każdy ma czas kisić się przed kompem 24 h .. jak masz jakieś ale do adminów (m.in. mnie) to sam złóż podanie i pilnuj porządku na serwerze ja dla przykładu jestem świeżo po urlopie i teraz czas na prace jak tylko bd miał dzień wolny to zawsze wbije, po 12 h tyrania nie mam ochoty na NIC a tym bardziej wejść na server nie siedze przy biurku do góry nogami.. więc tak jak mówię zapraszam do złożenia podania. P.S. peta nie jest odpalony był sprawdzany 5 razy no chyba, że to jakaś podszywka a jak uparcie bd twierdził, że jest odpalony następnym razem nagraj demko spisz IP po kłopocie ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Brak wzoru, cheaterów wstawiamy w dział "Zgłoszenia" Zapraszam do składania podań.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi