ZbieramNaWino 9 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 1.Twój Nick: ZbieramNaWino 2.Nick admina/gracza który zawinił: MGotze 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 29 lipca/22:49 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV 6.Opis sytuacji:Dostałem bana na 30minut za skany na de_eldorado lecz ani 1 skanu nie wykonałem,panie admin po 1 to ostrzeżenie,a po 2 przypatrz się kto skanuje a nie rzucasz banami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja Cię kazałem zbanować, bo kolega stał obok mnie na respie, a nagle padl? Pomyśl zanim coś zrobisz, a ostrzeżenie ostrzeżeniem, za każdym razem nie będziemy dawać. Można close. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi