lew 1 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nick:RanczoLink do SSów: http://www.speedyshare.com/XqSha/cstrike.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Ranczo[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 38578654 '[AMXBans] Your IP : ' 212.87.244.34 '[AMXBans] =============================================== Serwer:dd2 POWIEM TAM TO SA JAJA W CIAGU KURWA 1 GODZINY ROBICIE MI 2 SSY WY JESTESCIE TEPI NIE WIDZICIE ZE JESTEM CZYSTY KURWA JAK JA MAM BYC SPOKOJNY TYMBARKOWY ??? POLOWA TYCH ADMINOW CO TU JEST TO BYM JUZ WYPIERDOLIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Amx nie działa, nie łączy mi wgl strony. Musisz chwilkę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi